Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi vagyok és nagyon “cringe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi vagyok és nagyon “cringe” érzésem van amikor nyalok! Miért lehet ez, hogy lehetne megszűntetni?

Figyelt kérdés

Ilyenkor végig szinte elsüllyedek szégyenemben!

Nem tudom miért… Bár még nem nyaltam olyan sokszor, eddig mindig ez volt…

Sokkal intimebbnek érzem mindennél és olyankor kijön rajtam, hogy esetleg a lány akivel vagyok nem is az én szintem, hanem sokkal jobb csaj mint amennyire én jó pasi vagyok.

Rejtély, hogy miért ilyenkor hatalmasodik el rajtam ez az érzés.

Ha engem szopnak, vagy ha dugunk, akkor nem áll fent ez a probléma.

Valami tipp, hogy ez megszűnjön?

23/f

2022. febr. 1. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem önbizalomhiányod van és amikor te vagy dominánsabb helyzetben, akkor jól elvagy, egy igazi kannak érzed magad, de ha kicsit is alárendeltebb pozícióban érzed magad, azonnal rádtör a kisebbségérzet. A nyalás pedig valahol egy kicsit alárendeltebb helyzet a neked, hiszen te vagy az aktív, aki ad, a nő az aki élvezkedik. Illetve ugye a nemi szervét nyalogatod valakinek.

Szerintem az önértékeléseden kéne javítani és ha magabiztosabb leszel, akkor nem fogod azt érezni, hogy a partnered mennyivel jobb nálad és a nyalást se egy alárendelt helyzetnek fogod megélni. Szerintem.

Most mondhatom neked azt, hogy hiába fullos a csaj, akkor is te jössz be neki, hisz épp veled szexel, felesleges nyominak érezned magad. Sőt, örülnöd kéne, hogy egy ilyen jó csaj veled van. De hiàba mondanám ezt, ettől nem fogod te is így gondolni ezt. Az önbizalom felépítése ennél nehezebb sajna. Esetleg beszélj egy szakemberrel vagy legalább egy olyan emberrel, akire felnézel és akinek adaz a szavára.

2022. febr. 1. 23:20
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Nem mellesleg, amíg nem tudsz megszabadulni ettől az érzéstől, addig nem leszel képes jól nyalni se.

Az önbizalomhiány, amiről az 1-es olyan találóan ír, egy valódi, öszinteségen és elfogadáson alapuló párkapcsolat kialakításának is a gátja lehet.

2022. febr. 2. 00:50
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Esetleg magyarul is tudsz írni????????????
2022. febr. 2. 01:21
 4/9 anonim ***** válasza:
28%
Gizda vagy !
2022. febr. 2. 06:08
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Küldj képet és megmondom jó pasi vagy-e!
2022. febr. 2. 07:14
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Te is messze vagy még a férfitól..
2022. febr. 2. 08:13
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

"lány akivel vagyok nem is az én szintem, hanem sokkal jobb csaj mint amennyire én jó pasi vagyok"

szerintem fordítva kéne felfognod az egészet: Te egy olyan jó pasi vagy, hogy az a gyönyörű csaj oda enged és megengedi, hogy kielégítsd.

Nem mindegy a felfogás.

2022. febr. 2. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Érdekes amit az 1-es írt. Amúgy igaza lehet, csak furcsa, hogy nálam egész ellentétes hatást vált ki az önértékelési problémám. ...Bennem valahogy az van, hogy "én csak arra vagyok méltó, hogy kinyaljam", de épp ezért erre kimondottan vágyom is.
2022. febr. 4. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
60%
Szüntesd be a cringe szó használatát és nőj fel! A legtöbb problémád már ezzel megoldódik.
2022. febr. 26. 23:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!