Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként lehet szexpartner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként lehet szexpartner kereső oldalon egyedülálló nőt találni?

Figyelt kérdés

Én az alábbiakat vettem észre:

A többség párban keres pasit hármas szexhez.

Kisebb arányban vannak azok az egyedülálló nők,akik kigyúrt,190cm-es,minimum 20centis farkú adoniszt keresnek.

Illetve vannak a 160x160cm-es nők (160 centi és 160 kg)

Valamint van rengeteg kamu profil akik odacsábítják a pasikat.

Férfiként ti találtatok egyedülálló,csinos nőt ilyen oldalon?

2022. febr. 1. 18:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Társkeresőkön ahol szex a lényeg alapból jó ha minden 10 férfira jut egy nő, de lehet még rosszabb az arány.
2022. febr. 2. 05:30
 22/29 A kérdező kommentje:

# 18

Egyből elkezdtél személyeskedni a valaszodban. Úgy hogy én normálisan beszéltem veled.

Ezért mondtam hogy menj férfi prostituálthoz,akkor kevésbé lennél feszült 😏

Egyébként amiket leírtal a csajok sem jobbak olyan szempontból.

Többségük nem is tud jól szopni,csak hát muszájbol hogy legyen letudva

2022. febr. 2. 06:10
 23/29 anonim ***** válasza:
40%
Most akkor a gyks nőktől megtudtuk, hogy milyen nehéz a helyzetük, mert hiába a rengeteg férfi aki szívesen szexelne velük nekik ezekből egy sem megfelelől.
2022. febr. 2. 07:24
 24/29 anonim ***** válasza:

Ha a saját kezünk is jobb, akkor mit kéne szerinted?

Én nem dobom oda a testem másnak élősködni, mert ő szívesen használná, ha nekem semmi élvezet nincs benne....

2022. febr. 2. 08:55
 25/29 anonim ***** válasza:
#24 jól van jól van, de nem merülhetne fel valami gyanú a helyzettel kapcsolatban, amikor bármilyen zenét teszel be mindent rossznak észleled?
2022. febr. 2. 09:08
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

A "férfiak" 90%-ának nincs szexuális kultúrája, azt hiszik, csak róluk szól, ha a nőről van szó, azt gyorsan kapkodva letudni, lényeg, ő, ő, ő...

Hányan le is írják itt is, "kit érdekel", aztàn meg mégis jönnek az ilyen kérdések, mint ez, hogy miért nehéz csak szexre nőt találni...

Akkor itt milyen gyanúról is van szó, hagyjuk màr... Ez egy egyértelmű helyzet.

2022. febr. 2. 12:08
 27/29 anonim ***** válasza:
#24- nek igaza van. Nem értem mit kötekedsz. Szerintem keva evidens, hogy minél butább valaki, minél rosszabb az ágyban, annál több ember felel meg neki. Minél intelligensebb valaki (EQ, IQ), minél tapasztaltabb az ágyban, annál kevesebb ember fog neki megfelelni. Ehhez nem kell diploma, hogy felismerd vagy legalább ha más rávilágít, akkor megértsd. Látom már ez is meghaladja a képességeid. Így meg nem tudom hogy várod, hogy a nők hármasával cuppanjanak rá a faszodra...
2022. febr. 2. 13:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el barátom a szexpartner keresőkön lévő pasikból sem jobb a felhozatal 😂 90%-uk képgyűjtögető recskahuszár, találkozón soha meg nem jelenik de előtte 120 részletet egyeztetni akaró, vagy szimpla idióta, 9%-uk ugyan elmenne élő randira de kritikán aluli figura és/vagy elmegy de személyesen már köpni-nyelni nem tud (totál más élőben mint amit lefestett előzetesen magáról) max. 1% amelyik "talán" érdemes.
2022. febr. 2. 18:10
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy nem mennek el :D
2022. febr. 2. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!