Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként lehet szexpartner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként lehet szexpartner kereső oldalon egyedülálló nőt találni?

Figyelt kérdés

Én az alábbiakat vettem észre:

A többség párban keres pasit hármas szexhez.

Kisebb arányban vannak azok az egyedülálló nők,akik kigyúrt,190cm-es,minimum 20centis farkú adoniszt keresnek.

Illetve vannak a 160x160cm-es nők (160 centi és 160 kg)

Valamint van rengeteg kamu profil akik odacsábítják a pasikat.

Férfiként ti találtatok egyedülálló,csinos nőt ilyen oldalon?

2022. febr. 1. 18:25
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

És a kettő közt esetleg nem lehet egy átmenet?? :D

Én sem kockahasú top modelleket keresnék

2022. febr. 1. 19:46
 12/29 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van ahogy leírtad, és sok kamuprofil mögött egy indiai vagy afrikai csaló áll, akik pénzel próbálnak lehúzni.
2022. febr. 1. 19:47
 13/29 anonim ***** válasza:
#11 van átmenetet, csak arra "átmenetileg" rajtad kívül még csajonként másik 150 pasi is pályázik a neten.
2022. febr. 1. 19:48
 14/29 anonim ***** válasza:

Ez egy kis része volt a hozzászólásomnak csak....

De mind1.

#4 voltam.

2022. febr. 1. 20:16
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Ja, csak szánalmasék hányszor taglalják, egy nő talál bármikor ingyen, ahhoz nagyon rondának kell lenni, hogy ilyet igénybe vegyenek nők... Látszik, mennyire értenek hozzá. Na ezért àrválkodik a fa$zuk, de nem vàgják a dolgot...

Én se vagyok 160 kg, sőt, gyakran kapok kéretlen ajánlatokat, amiket a hátam közepére se kívánnék...

Nem beszélve arról, hogy a fizetős megkapja a pénzét, minőségi módon elvégzi a dolgàt, majd felöltözik és hazamegy.

Ellenben az átlag mit csinál? A szerencsétlenkedése után még képes lenne ott aludni, miközben csak üríteni akar, és elvàrná, hogy a nő elviselje, hogy ott döglik az ágyában valaki, aki csak lyukért jött...🤦‍♀️

Ja, és még utána vállalja be a nő, hogy néhány gyöpös minek tartja...

Hàt nagyon megéri tényleg...

#4 voltam.

2022. febr. 1. 21:56
 16/29 anonim ***** válasza:
91%

#16: Nekem nincs bajom az együtt alvással, HA amúgy a férfi jó társaság, jót tudunk beszélgetni és a szex is remek volt. Csak ilyen nincs lol:D de ha lenne, felőlem aludjon itt, még reggelit és kávét is kap, ha úgy megdolgozott este:D csak az a baj, hogy ahogy mondtad is, a legtöbbbcsak üríteni jönne, nem foglalkozik a nővel, valami olyan járhat a fejében, hogy a nő önként jelentkezett neki, hogy beleverhesse a faszát. Ingyen prosti, jaj de jó. Érzelmi intelligencia, szexuális kultúra és önzetlenség az nincs, nem is lesz vagy azt se tudja az milyen fajta állat.

Nos ezek után igen, inkább fizetek valakinek, pedig ezt is elítélem amúgy, de mégis megteszem, ha így legalább tényleg velem foglalkoznak. A különbség a női és férfi prostizók közt, hogy a nők azért vesznek igénybe fizetős szolgáltatást, mert a férfiak többsége teljesen inkompetens és megunják, hogy mindig adnak, de semmit se kapnak. Ezzel szemben a pasik azért mennek prostihoz, mert teljesen inkompetensek, önzők, csakis annyit akarnak, hogy beleverjék valakibe a faszukat, lehetőleg 0 energiabefektetéssel. Van egy kis különbség...:)

2022. febr. 1. 22:18
 17/29 A kérdező kommentje:

# 15

Anyukád a nyomorék.

Én sem beszéltem veled tiszteletlenül korábban.

Tényleg menj férfi prostituálthoz,akkor hátha lenyugszol 😉

2022. febr. 1. 22:20
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Na ez valami vicc?:D a frusztrákt incel pasasok már a válaszom is töröltetik, mert annyira fáj a valóság?

Vannak gondok..:')

2022. febr. 1. 23:07
 19/29 anonim ***** válasza:
És tényleg.... 😏
2022. febr. 1. 23:39
 20/29 anonim ***** válasza:
Fèrjes nőt lehet találni.
2022. febr. 2. 01:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!