Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, voltatok már ilyen szituban? Ha igen mi lett a vége?
Figyelt kérdés
Volt párkapcsolatotok, de mellette vonzódtatok más nő ismerősötökhöz. Viszont mivel a párkapcsolatotok biztos pont volt, kényelmes, nem léptetek ki belőle a másik nő iránti vonzalom miatt
Esetleg megesett hogy történt valami köztetek a nő ismerőssel?
2022. jan. 31. 11:11
1/8 anonim válasza:
Velem olyan szokott lenni, hogy valakivel nagyon szívesen lefeküdnék, de páromat nem csalnám meg soha titokban, mivel szeretem, tisztelem. Mivel mi hármasozunk néha, így azért kicsit másabb nekem.
2/8 anonim válasza:
Ha egy nő az ágyába hív, akkor menni kell.
3/8 anonim válasza:
Tobbet ér egy fix jó mint egy kèt alkalmival lelrontani
6/8 anonim válasza:
Hát nálam olyan volt, hogy volt barátnőm de egy csajnak anno nagyon tetszettem. Aztán először még csak utalgatott a dolgokra. Aztán egy idő után már konkrétan meztelen képeket vagy videókat Küldött magáról Messengerben. De nem léptem félre.
7/8 anonim válasza:
igen, volt már néhányszor (de sosem múlt el a vonzalom a kapcsolatomban, csak mellette képes vagyok mások felé is érezni). semmi extra, úgy kezelem az ilyet, hogy néhányszor jó alaposan kifantáziálom magam az illetőről, aztán már nem is olyan érdekes
8/8 anonim válasza:
Volt pár szeretőm az évek során, de sosem hitegettem egyiket sem, hogy miatta el fogom hagyni a páromat. Volt akivel meg is lehetett beszélni, hogy addig tart, amíg jól szórakozunk, de semmi több nem lesz belőle, de volt olyan is, aki egy idő után többet szeretett volna. Mindkét esetben szép lassan elkopott a kapcsolat, vagy mert már elmúlt a varázs, vagy mert rájött, hogy nem érdemes reménykednie. Nem bánom, hogy így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!