Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex kapcsolatot ,szeretőt kereső lányok, hölgyek? Mért zavar ha a pasinak amúgy van kapcsolata...?
Nem, semmiképp se kéne hazudnod róla. Sok nő van, aki belemegy így is, válogass azok közül. Bár érdekes korrektséget és őszinteséget várni valakitől, aki megcsalja a párját..
Részemről azért kizáró ok egy kapcsolat, mert van tartásom és nem dugok olyannal, aki foglalt, mert azzal nagyon hagynám magam nagyon megalázni. Nincs ilyen alacsony önértékelésem:) Mellesleg gerincem is van, tiszteletben tartom mások kapcsolatát akkor is, ha ők maguk nem teszik. A személyiségről meg ne is beszéljünk, hisz még szexre se adom lejjebb az elvárásaim. Olyan emberrel, aki azt az embert, akit szeret, gusztustalanul megaláz, átver, folyamatosan hazudik neki nap mint nap stb én nem akarok semmiféle kapcsolatba kerülni. Se szex, se barát, se semmi. Mert egyszerűen emberileg van egy elvárásom, csak olyanokkal vagyok hajlandó beszélgetni, ismerkedni, együtt lenni vagy szexelni, akik egyenes, korrekt emberek. Nem utolsó sorban sajnálom is azt az embert, akinek egy ilyennel kell együtt élnie.
"Szerintem ez a szex kapcsolat a lányok részéről urban legend. Sok randi appon vagyok fent, viszonylag gyakran matchelek, mind komoly kapcsolatot keres. Szóval hagyjuk már."
Ez a beteg phasz fel van pontozva, a csaj aki leírja a tuti az meg le... Ennyi álszent barmot itt....
- Mert kiábrándító, hogy nekem fontosabbak a barátnője/felesége érzései mint neki, aztán elvileg szereti, vagy valamiért csak vele van.
- Attól függetlenül, hogy csak szexkapcsolatot akarok, jó lenne ha meg lehetne bízni a potenciális partnerben, nem azon kéne agyalni, hogy mikor verhet át. (Mert a megcsalással azt már bizonyította, hogy nem erőssége az őszinteség.)
- Meg hát találni jó pár egyedülálló férfit is alkalmira, akkor miért asszisztálnék valaki átveréséhez?
- Bújkálni se fogok, meg idegeskedni rajta, hogy ráírhatok-e a pasira, mert nincs-e épp a barátnője társaságában. Meg azt várni, hogy mikor tud elszabadulni az asszony mellöl egy dugásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!