Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem vesznek engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek engem komolyan a lányok?

Figyelt kérdés

Mindig a legmenőbb fiúkkal jönnek össze, én meg csak max addig lennék jó amíg nincs más, meg amíg szomorúak.

Egy szerény, jólelkű, kedves fiúval miért csinálják ezt a lányok? Rossz hogy engem egy lány sem tud szeretni. De azokat a fiúkat meg igen akik nem is veszik őket komolyan.

2022. jan. 30. 10:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Érdekelne kérdező, mi alapján vezetted le, hogy a csajoknak a szerény, jólelkű, kedves fiúkat kellene választaniuk?
2022. jan. 30. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Mar azert a legelejen sem art utalgatni kiterni a szexre. Hiaba mondjak a nok hogy tul korai beszelni rola, siman ki lehet ra terni csak nem mindegy hogy talalod. Van kulonbseg akozt hogy megkerded dugunk e vagy le..opsz e, meg akozt amikor leirod hogy szereted magadhoz szoritani a not es szenvedelyesen vegigcsokolni a nyakat. Hidd el a masodikra sokkal nedvesebb lesz a bugyi.
2022. jan. 30. 11:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez sok szerény, jólelkű, kedves fiú. Csak tudnám, hogy mégis ebből melyik az a tulajdonság, amelyikért oda kellene hogy legyenek a nők. Te is azt hiszed, hogy attól leszel különleges, hogy mindig, mindenkivel kedves vagy. Hát rohadtul nem. Viselkedj inkább úgy, mint egy férfi. Merd kimondani, amit gondolsz, és állj is ki a véleményed mellett. Érezzék azt a körülötted lévők, hogy kiváltság számukra, hogy egy társaságban lehetnek veled. Értelmetlen elvárás részedről, hogy a csajoknak a másodhegedűsök kelljenek
2022. jan. 30. 12:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Valamit nagyon rosszul csinálsz.
2022. jan. 30. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!