Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem vesznek engem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vesznek engem komolyan a lányok?

Figyelt kérdés

Mindig a legmenőbb fiúkkal jönnek össze, én meg csak max addig lennék jó amíg nincs más, meg amíg szomorúak.

Egy szerény, jólelkű, kedves fiúval miért csinálják ezt a lányok? Rossz hogy engem egy lány sem tud szeretni. De azokat a fiúkat meg igen akik nem is veszik őket komolyan.

2022. jan. 30. 10:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Dehogy vagy te szerény, jólelkű, kedves. Te csak egy tutyi mutyi, unalmas fiú. Senki figyelmet nem fogod felkelteni azzal hogy te kedves vagy, ez az alap.
2022. jan. 30. 10:30
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Ez mindig így volt! Aztán meg picsognak a nők, hogy megcsalták őket meg kihasználték őket. És ha jön egy gyerek akkor hirtelen ezek a "menő csávók" eltűnnek. Nem levegőbe beszélek. Sok ilyent láttam.
2022. jan. 30. 10:32
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Szeretjük a kedves fiúkat, de az nem ott kezdődik, hogy a karakánabb társaidra féltékenykedsz és magadat állítod be áldozatnak. Senki nem szereti a keserű embereket, ennyi.
2022. jan. 30. 10:33
 4/14 anonim ***** válasza:
54%
1-es "te kedves vagy, ez az alap." aha, ezek a nagyképű bunkó menősrácok össze-vissza füllentenek. és eléggé lekezelők a nőkkel. Valahogy ez jön be a nőknek. De miért?
2022. jan. 30. 10:34
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
Csak nem?Visszatért Mr. Niceguy ?
2022. jan. 30. 10:38
 6/14 anonim ***** válasza:

#4 azt ki lehet szúrni ha valaki csak füllent és azért kedves, de nyilván egy naiv nő elfogja hinni.

Nem a bunkóság tetszik a nőknek hanem az ha férfias, magabiztos, jó kiállású egy férfi. Ha látszik rajta hogy rendben van önmagával és van önbizalma.

2022. jan. 30. 10:46
 7/14 anonim ***** válasza:
"Legmenobb fiuk". Kepletes kifejezes mit ertunk meno alatt? Mitol lesz meno egy ferfi? Attol hogy teszi az agyat meg vaganykodik a kocsiaval a nok elott amit a szulei vettek neki az nem menoseg hanem szanalmas nevetnivalo ami max csak a 25 eves korig imponal a noknek. Egyaltalan nem szeretik a nok a nagykepu ferfiakat akik elhiszik magukrol hogy mekkora menok tehat ezt egy az egyben cafolom. Az viszont hogy tul jolelku es szereny vagy, azt ne mutasd ki tulzottan. Mar csak azert se, mert a nok az izgalmas ferfiakat keresik akiknek tobb szemelyisege van, tud ugy viselkedni ahogy a szituacio megkoveteli. Legy inteligens, legyen sajat nezopontod az eletrol, ne erts mindenben egyet egy novel. Erezze hogy te vagy a ferfi fel tudjon nezni rad, es erezze magat biztonsagban melletted. En 30 vagyok, tobb mint 50 novel fekudtem le akkor most enis meno vagyok? Ugyan mar. Sosem tettem az agyamat egy elott sem meg csak a kocsim sem jo csak el birtam adni magam ennyi.
2022. jan. 30. 10:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha minidig a legmenőbb fiúkkal mennek el, akkor valószínűleg a legmenőbb lányokat szúrod ki magadnak. Ha te a legjobb nőt akarod magadnak, miért nem fogadod el, hogy talán ő is a legmenőbbet akarja? Ha nem te vagy az egyik legmenőbb, talán olyat válassz, aki szintén nem az.
2022. jan. 30. 10:55
 9/14 anonim ***** válasza:
Kerdezo fejtsd mar ki nekem mi tartozik neked a meno kifejezesbe? Komolyan kivancsi vagyok. Viselkedes, kinezet, anyagi hatter, valami sport mult, mi pontosan?
2022. jan. 30. 11:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért mert te a barátjuk akarsz lenni és eleve nem Férfiként lépsz oda egy csajhoz. Ennyi a probléma semmi más: a kiindulási alap.
2022. jan. 30. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!