Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti fürdés alkalmával minden esetben hátra húzzátok a bőrt?
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 20:23
2/15 anonim válasza:
Mert hogy mosnád meg ???
Zümike.
3/15 anonim válasza:
Nekem nincs rajta :D szóval nem :)
4/15 anonim válasza:
Nem, mivel nincs rajta bőr. De amíg volt ez teljesen természetesen volt.
5/15 anonim válasza:
Én mindig fürdés közben hátrahúzva tartom. Így biztosan tiszta lesz.
Az a gond, hogy ez egyáltalán felmerül. Ez olyan, mint a kézmosás vagy a fogmosás.
6/15 anonim válasza:
Fiuuuk, remélem, mindenki hátrahúzza azt a bőrt, minden fürdés alkalmával. Ha eddig nem tettétek, kérlek. ;)
7/15 anonim válasza:
Én egyszer felejtettem el és gombás is lettem. Azóta fokozottan a fürdés alkalmával többször is megmosom. Van mikor a szivacs dörzsis részével is sikálom, nehogy valami baktérium rajta maradjon.
8/15 anonim válasza:
Igen, minden esetben hátrahúzom.
9/15 anonim válasza:
Én a szomszéd fejére szoktam olyankor húzni, bár látom a tiedre kellene
10/15 anonim válasza:
Nekem alapból hátra van húzva. 😒
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!