Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok lány miért bunkó elutasítá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lány miért bunkó elutasításkor?

Figyelt kérdés

A fiúk többsége emiatt nem mer ismerkedni. Egy lánynak miért jó az ha egy fiút bunkón küld el?

Szerintem a fiúkban sokkal több érzelem van mint a lányokban. Jah meg persze nagyon sokat is hazudnak a lányok. Legundorítobb szerintem az amikor kimutatja hogy tetszik egy fiú, aztán másnapra lesz barátja és akkor úgy csinál mintha én lennék a hülye hogy azt hittem akar valamit.

2022. jan. 29. 18:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es, köszönd akkor ezt a sok bunkó társadnak, mert bizony vannak szép számmal. És neked is meg kell értened, hogy a nőket, főleg ha még szépek is, nagyon sokan ostromolják. És velük is sokszor nagyon bunkók, meg rámenősek, idegesítőek stb. Ezért nem mindig reagálják le jól az aznapi 100. "érdeklődőt". Nem kell megsérülnöd emiatt, felejtsd el, és keress tovább.
2022. jan. 29. 19:23
 12/13 anonim ***** válasza:
27%

#10 "Viszont a kedvességétől simán lehet, hogy még az elutasítás is egy jó élmény lesz…"

Azt hiszem ez az opció ritka mint a fehér holló.

Mai világban, ha nem vagy alfa hím, nem olyan a genetikád, személyiséged stb. férfiként. B@romira nem könnyű helyzetben vagy.

Nőknél a családi háttér neveltetés szerintem bele szól, személyiség függő is. Egy szép nő könnyeben válhat akár beképzelté is. .. egy beképzelt nő nem fog finomkodni az elküld keményen.

2022. jan. 29. 19:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

“19f incel”

Na, veled is kevesebben vagyunk a szobában.

2022. jan. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!