Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány miért bunkó elutasításkor?
A fiúk többsége emiatt nem mer ismerkedni. Egy lánynak miért jó az ha egy fiút bunkón küld el?
Szerintem a fiúkban sokkal több érzelem van mint a lányokban. Jah meg persze nagyon sokat is hazudnak a lányok. Legundorítobb szerintem az amikor kimutatja hogy tetszik egy fiú, aztán másnapra lesz barátja és akkor úgy csinál mintha én lennék a hülye hogy azt hittem akar valamit.
,,Legundorítobb szerintem az amikor kimutatja hogy tetszik egy fiú, aztán másnapra lesz barátja"
Velem is előfordult már ugyanez, köpni nyelni nem tudtam amikor kioffolt a csaj, hisz teljesen jól haladt az ismerkedés, már majdnem jártunk is. Még aznap kirakta fb-ra, hogy kapcsolatban van egy csavoval xdd
19f incel
Én azt nem értem, hogy azt miért kell csinálni, hogy van pl. egy hibám ami rajtam kívül áll (lehet akármi) és azt mondja hogy nem zavarja, úgy hogy el is hiszem… Aztán amikor mégsem jön össze a kapcsolat, akkor még külön megjegyzéseket tesz arra “hibámra” és azt mondja hogy emiatt soha nem lesz barátnőm stb.
Szóval sajnos azzal egyet kell értenem, hogy nagyon kevés lány tud őszinte lenni.
4es, nekem is ugyanez előfordult már. Ezekszerint nem csak velem xd.
19f incel
Én mondjuk nem vagyok már lány, de saját tapasztalat alapján, ha az ember nem bunkó, a legtöbben nem veszik komolyan az elutasítást. Biztos arra gondolnak ilyenkor, hogy a lány csak kéreti magát.
Ráadásul nekem megvan az az alap személyiségem, hogy mindenkivel kedves vagyok (elsőre). Nagyon sokan félreértik, és később, ha kiderül, hogy nem akarok semmit, akkor ők bunkók, amiért én hitegettem(!!!) őket . Pedig csak simán kedves voltam.
38N
Én két esetben vagyok bunkó ilyen helyzetben: ha ő is bunkón kezdett (volt olyan, aki szó szerint azzal indított, hogy "szép a száj, leszopnál?") vagy az első elutasítás után is próbálkozik még (ha egyszer nemet mondtam, az a végleges, tisztelje annyira az ember a véleményemet, hogy elfogadja). Ezen a két eseten kívül alapvetően normális vagyok, hiszen nincs azzal baj, ha valaki megszólít ismerkedési szándékkal.
Másrészt sokan olyat látnak bele alapvető kedvességbe és udvariasságba, ami nincs. Például volt olyan, aki azt hitte, hogy tetszik nekem, csak azért, mert segítettem neki órák után. Szerintem eleve sokan az egyszerű kedvességet többnek vélik, akkor pedig nyilván koppanni fognak.
Nyilván vannak ilyen lányok, de ezért kell megválogatni, hogy kihez mész oda (ha már ismered valamennyire) és nem beleélni magadat semmibe azonnal.
24/L
#8.
Azért engem már küldtek el kedvesen is és általában megértem elsőre is, ha nagyon tetszik a lány akkor néha “kiprovokálok” egy második elutasítást is, de ennél tovább nem megyek…
Illetve ha elsőre kedvesen, de kereken kimondja hogy nem érdeklem, akkor ezt maximálisan megértem.
Viszont a kedvességétől simán lehet, hogy még az elutasítás is egy jó élmény lesz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!