Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csak szerintem gusztustalan az ha valaki lenyalja magáról a spermát, vagy arcra, szájba, mellre élvezés?
Nos, te joval ingerultebben es bunkobban reagaltad le ezt, szoval nem ertem, mire akadsz ki ennyire. Attol, hogy a fantaziad elenk, nem leszel olyan nagy perverz, mint amennyire akarod, hogy az legyel. Majd, amikor eljon a megfelelo, es elkezdesz szexelni, akkor majd kiderul, mennyire is bujt meg benned a kisordog.
Azt mellekesen irom, hogy anno a legjobb baratnommel 15-16 evesen ennel joval merdekebb dolgokrol beszelgettunk gatlasok nelkul. Olyanok kerultek elo, hogy regebben ki nem neztuk volna a masikbol, hogy valaha tema lesz. Attol meg, mert hentai vagy mas 18+-s kepet ragasztasz a faladra, hat egeszsegedre, mindenki azt rak a falara, amihez kedve van.
Kerdesedre is valaszolva: nem csak szerinted. Ha visszanezed a kerdeseket, nem is egy olyat talalsz, amiben a kerdezo es nehany arra adott valasz is azt erositi, hogy nekik nem. Kinek mi fer bele.
“sokszór fantáziálok pucér fiúkról”
Én a kérdésről és a hozzá tartozó helyesírásról fantáziálok pucér fiúk (*férfiak) alól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!