Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szereted vagy nem szereted ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereted vagy nem szereted ez itt a kérdés? :)

Figyelt kérdés
Nem "kötelességből" csinálod, ha csinálód tényleg élvezed és szereted.

2022. jan. 28. 21:09
A kérdező szavazást indított:
Férfi vagyok szeretek női pinát nyalni, kényeztetni mert élvezem.
Férfi vagyok szoktam női pinát nyalni, de nem igazán élvezem csak olyan kötelesség szerűen csinálom.
Férfi vagyok nem szoktam női pinát nyalni.
Nő vagyok szeretek férfi hímvesszőt szopni, nyalni, kényeztetni mert élvezem.
Nő vagyok szoktam férfi hímvesszőt szopni, nyalni, de nem igazán élvezem csak olyan kötelesség szerűen csinálom.
Nő vagyok nem szoktam férfi hímvesszőt szopni, nyalni.
65 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Pont hasonló kérdést tett fel valaki nem rég most látom, mint amit pont én is kigondoltam. :)
2022. jan. 28. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
32%
Csak olyan lánnyal vagyok szándékos együtt élni akit szeretek meg BASZNI
2022. jan. 28. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Csak a rend kedvéért: férfi p*na és női hímvessző nincs. Így a szavazásban kiírt "női" és "férfi" jelzők használata teljesen indokolatlan.
2022. jan. 28. 21:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Szerintem itt is hosszú távon, hogy jól működjön a párkapcsolat a két félnek passzolni kell egymáshoz ebben. Tehát az első kérdés férfikanál csak az első kérdés nőknél ami kompatibilis véleményem szerint. De igazából vagy igen vagy nem lehetőség van. Mert a szexualitás egy fontos részét képezi, vagy nem képezi az orális együttlét.
2022. jan. 28. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:
93%
A szexben adni és kapni egyformán öröm, önmagában is gyönyörűség, izgató ha látod hogy a partnered mennyire tűzbe tudod hozni. Persze ha egyoldalú a dolog az már nem olyan finom... nem azért mert elvárnék bármit is "cserébe", csak annyit amennyit adok.
2022. jan. 28. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Imádok pinát nyalni. Nem várok el cserébe semmit, persze ha kapok, az úgy még jobb. F 43
2022. febr. 1. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!