Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gazdag lesz egy férfi, automatikusan szexissé válik a legtöbb nő szemében?
Nem.
Az, hogy valakivel dugnak pénzért, még nem jelenti azt, hogy szexinek tartják, ha amúgy ritka kellemetlen ábrázata van.
Azonban az tény, hogy egy sikeres, céltudatos férfi izgatóbb, mint egy szétszórt, kevésbé intelligens, ambíciók nélküli pasas. Azt hiszem ez teljesen logikus.
Ahogy az #1-es írja, a golddiggerek szemében vonzóvá válik - mármint a pénze, csak ehhez a pasit is le kell répázniuk.
A második megállapítása is helytálló, ha nem lottón nyerte a lóvét akkor rendelkezik a sikeres emberek "kompetenciáival" az meg elég sok nőnek vonzó.
Ez így van, minél több pénze van, hatvanyozottan szexisebbé valik a férfi tőle. Egy 1-től 100.000-es skálán a 100.000 a világ legjobbkepubb, legpuncimagnesesebb pasija és ha te egy 3-as vagy a skálán, minden milliód szorozd meg 3-al. Minél több pénzed van, annál közelebb jutsz a skálán a 100k-hoz. Ha elég pénzed van, akkor kifutsz a skálázási rendszerből és eljutsz a puncik virágzó nirvanai, végtelen, gigászi, átlagos embernek elkepzelhetetlen pszichedelikus transzbába.
Ahol megszunik a közel és a távol, megszűnnek a korlátok, isteni hatalmad lesz minden egyes punci felett, nem fogsz találkozni ezen életed során tagadással, nem fogod soha hallani azt, hogy "nem", azt, hogy "nem erdekelsz", azt, hogy "ezt nem vállalom be", azt, hogy "nem jössz be".
Mészáros valahol itt helyezkedik el amúgy...
Volt régen egy srác akinek tetszettem minden áron velem akart lenni. Tele voltak pénzzel mármint a szülei és így O is. A srác helyes volt és emberelig jó, ilyen téren tetszett is. De sajnos a jelleme többi része nem. Soha nem csinált végig semmit bármibe kezdett. Vagy 5 iskolát otthagyott , mindig mindennek nekiállt de semmit nem fejezett be. Nem volt kitartó és céltudatos. O maga se tudta hogy mit akar az élet többi területén. Nekem ez nem volt szimpi, úgy éreztem az életem egy nagy kiszámíthatatlan hullámvasút lenne de én nem erre vágytam. Így kikosaraztam. Nem történt köztünk semmi és ez így volt jó. Azóta már menyasszonya vagyok egy olyan férfinek aki viszont céltudatos határozott és halad szépen előre és képzeljétek a nulláról kezdte, nem volt semmilye.
Ebből a történetből is látszik hogy a pénz nem minden illetve nem ezen múlik hogy ki szeret és ki nem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!