Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is ciki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is ciki hogy felizgultam a haverom új csajára?

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőmnek nagyon jó segge van meg minden, régebben a haverom is mondta hogy tetszik neki a barátnőm feneke. Most lett egy új csaja és a társaságban egymás mellett álltak a csajok, és eddig mindenki a csajom fenekével volt elfoglalva, most meg a haverom csaja kapta a bókókat. Én is az ő fenekére izgultam fel.

Szerintetek nagyon gáz?

2022. jan. 28. 00:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
ezt már kicsit nehéz követni. inkább ne éjfélkor félálomban fogalmazz meg kérdéseket legközelebb
2022. jan. 28. 00:13
 2/14 anonim ***** válasza:
36%
A baráti társaságodban seggre mérik az ember értékét? Hogy kell ezt elképzelni? Sorban egymás mellé állítjátok a bukszákat, aztán a haverokkal emelgetitek a pontozótáblákat?
2022. jan. 28. 00:20
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Nem gáz. Mindig lesz jobb. Az a gáz, ha ezt ki is mondod. Amíg nem mondod el, addig nincs semmi baj. 😂
2022. jan. 28. 00:20
 4/14 A kérdező kommentje:

2

Meg szoktuk beszélni hogy melyik csajnak milyen segge van, de mért baj ez?

3

Persze de eddig nem volt jobb...

2022. jan. 28. 00:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz. De minek agyalsz ilyen fa.szságokon, de komolyan.

Mit kell ezen dillemmázni?

Meg néztél egy jó segget, ja, hogy nem a csajodé? És akkor mi van?

Édes istenem.😱

Megnézed, lepontozod magadban, azt hallgatsz, ennyi.

2022. jan. 28. 01:14
 6/14 anonim ***** válasza:

Tudom hogy ez most egy nagyon fontos és kardinális része az életednek.A seggek.

Ezért kéne már kifejleszteni különféle seggeket.Amiket fel lehet szerelni,hogy az ilyenek mindig azt a segget kapják ,ami aznap tetszik nekik.

2022. jan. 28. 05:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én is izgultam már fel haverom csajára
2022. jan. 28. 05:58
 8/14 anonim ***** válasza:
62%
Nem gáz. A mostani fiatalabbaknál megszokott, hogy mindent seggben és csöcsben mérnek. Szóval a barátnőiket így választják, így választják azt is, akivel félremennek. Majd fel fogsz te is egyszer nőni. Azért gáznak tartom, hogy valakit csak a teste alapján értékeltek...
2022. jan. 28. 08:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szeme mindenkinek van. Megnézted, tudatosítottad, hogy jobb a segge de ennyi. Ahogy valaki írta feljebb, ne mond ki soha, csendben megnézed nos annyi. Amennyiben ugyan ugy szereted tovább a párod addig minden okés veled. Senki nem igér vakságot. Meg amugy is, mindig lesz valaki, aki valamiben jobb mint te, vagy a csajod. A világ már csak ilyen. Aztán inkább csak okosan bámuld a másik seggét, nehogy rajta kapjon a te kicsikéd, mert letépi a tokod :D:D
2022. jan. 28. 09:43
 10/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem baj.Kérd meg hogy ráverhesd a popsijára.A haverod enyit meg fog tenni,hisz barátok vagytok.A bnőd meg meg fogja érteni.Ez nem megcsalás.
2022. jan. 28. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!