Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi szexsztorik?
Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 23:40
3/12 anonim válasza:
Én csak hallottam, hála istennek, hogy még időben eljottem. A "hogyant" és a "miértet" nem tudom, mondom....csak hallottam.
Meleg férfiak beoltoztek nőknek és betamadták az egyetemista bulifészket akkor, amikor már az összes fiú hulla részeg volt, mikor már nem tudtak különbséget tenni nő és beoltozott melegek közt. És a melegek az összes fiút megdugtak.
De mondom én csak így hallottam. Hogy ez igaz vagy sem fogalmam sincs.
4/12 A kérdező kommentje:
😐, ha igaz akkor durva
2022. jan. 28. 00:03
5/12 anonim válasza:
Hát azok vannak, erről szólt az egyetem, fiatalok, buli, pia - na ott meg többnyire szex is van 😂 (ha nem is mindenkinek, az első két év nekem is kimaradt mert balf.sz voltam)
6/12 anonim válasza:
Mármint tanárral vagy diákkal érdekes? Mindegyikre volt példa... Szerencsére volt 1-2 sármos, jóképű tanár is, javítottak az egyetemi szexuális eredményeken, mert a srácok többsége béna volt.
8/12 anonim válasza:
Soha, senkivel.
Nem igazán kellek a lányoknak.
21F
Most végeztem el az alapképzést, mesterre, ha megyek, akkor is csak levelezőn.
9/12 anonim válasza:
Emlékszem olyan lányra, akit részegen annyian megszexualizáltak, h a feléről sem tud. Pedig szép, csinos lány, normális családi háttérrel.
10/12 anonim válasza:
Első szerelmem tankörtárs volt, egymással tettünk szert sok szexuális tapasztalatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!