Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/6 anonim válasza:
Inkább szomorú mint vad…a leg gazabb az volt mikor a csaj sajnos vagy nem sajnos egész napos buli után szeret volna velem lefeküdni és hat szépn fogalmazok most…nagyon nagyon kellemetlen szag volt oda lent szóval elküldtem inkább 😁
2/6 anonim válasza:
4es szex egy barátnőmmel és 2 ismerős sráccal. Volt 1-2 vadabb sztorim, de szerintem ez alegvadabb, amit csináltam.
N
3/6 anonim válasza:
Volt hogy egyszerre dugtam szopattam és szoptam is...
F30+
4/6 anonim válasza:
16 évesen első diákmunkámon a főnökömnek volt egy 20 éves fia aki néha ott volt mikor dolgoztunk.(egy étterem volt, én ilyen egyszerű innivalókat csináltam, ő meg az alkoholos italokat, szóval mindig egymás közelében voltunk) Folyamatosan flörtölt velem, nekem meg nagyon imponált hogy idősebb is meg jól is néz ki de sosem mertem közeledni mert 1.az apja nagyon szigorú volt, ha meglatta volna kirúg, 2.nagyon szégyenlős voltam előtte. Aztán 2 hónap múlva felmondtam, utolsó munkanapom volt és én illetve egy másik idősebb nő voltunk záráskor. A főnök jött mindig a kasszát kiüríteni de most a fia jött kivételesen. Mint később megtudtam, azért mert tudta hogy utolsó napom és ki akart kezdeni velem. Hazaküldte a nőt hogy ő zár, én hátramentem vele a raktárba, és a szüzességem csak úgy huss, volt nincs. Azért ezt mondom a legvadabb szexsztorinak, mert én elég nehezen élvezek el, de akkor a fájdalom ellenére úgy elélveztem, hogy rendesen elsötétült a világ néhány percre.
5/6 anonim válasza:
Fesztiválon egy nap alatt két hármasban is résztvettem.
6/6 anonim válasza:
Latasbol ismertem egy nőt, sétált este hazafelé és megálltam hogy haza vigyem. Beszélgettünk hazafelé és mondta hogy menjek fel hozzá egy üdítőt inni mert segítettem neki. Fel mentünk, beszélgettünk és mielőtt jöttem volna el a bejárati ajtó előtt letérdelt elém és megköszönte hogy haza vittem. Még a mai napig össze jarunk, közben kiderült hogy szubmissziv nő! Élek is vele! Életem leges legjobb utasa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!