Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt mar menstruacios szexsztori?
Figyelt kérdés
Lovagoltam pasin, majd a csiklomat izgattam, orgazmusnal megtamaszkodtam falnal, egy csodalatos veres keznyom lett ott 😀 szerencsere a pasi csak jot rohogott velem.2019. júl. 1. 21:56
2/8 anonim válasza:
Nem, és nem is lesz, gusztustalan
3/8 anonim válasza:
Volt, de soha többet! Baktériális fertőzést kaptam, pedig figyeltünk a higiéniára.
4/8 anonim válasza:
Volt. Három hétig nem taliztunk, mosolyszünet miatt, aztán békülős szex. Csak pont megvolt. Sebaj, egymásnak estünk, vérben tocsogott a lepedő... Mocskos volt de imádtam!
5/8 anonim válasza:
Ha a partnerem amiatt nem szexel csak velem azokon a napokon, mert zavarja, hogy engem zavar...nos nem hagytunk ki emiatt egy alkalmat sem, mivel engem egyáltalán nem zavar.
32/f
6/8 anonim válasza:
Első alkalommal, nem kapcsolatban. Kis vérzés volt, valami hormonális probléma miatt már több hónapja. Betettem tampont, mert fürödtünk. Utána a borozgatás megtette a hatását és bent maradt aktus közben, de a srác nem vette észre. Utólag mikor megbeszéltük, nagyon csodálkozott.
7/8 anonim válasza:
Egyszer kiprobaltuk, de nekem is kínos volt és neki is. Szóval soha többet :D
8/8 anonim válasza:
Csináltam már jo párszor ciklus alatt. De mindig odafigyeltunk a dologra, és tudtuk, hogy ott bizony pirosít valami. Engem szerencsére elkerultek az ilyen storyk. Agybajt is kapnék, ha benyomatozná a falam mesntruácioval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!