Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vigyek neki ajándékot? Holnap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyek neki ajándékot? Holnap vagyok bejelentkezve egy rosszlányhoz estére, nagyon izgulok.Csoki vagy virág szerintetek? 24F

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 21:46
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
És végül vittél neki valamit?
2022. jan. 29. 09:18
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
A szőrös csokrot vitte
2022. jan. 29. 09:42
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Vannak nők, rengeteg.nekem taxiba arról panaszkodnak h miért nem merik őket megszólitani, miért csak online.Hova lettek az igazi tökös férfiak? Ezen vannak kiborulva

37f taxis

2022. jan. 29. 09:43
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

#33 "Hát nem is tudom." Nekem az tapasztalatom olyan szépen lepattintják a még vállalkozó kedvű pasikat utcán, hogy elmegy az életkedve a pasinak ...

Oké, hogy számok törvénye után biztos lenne ami nem kosár, de ha már fogytán van vagy elszáll az elsőnek "hála". Akkor utána nem igen van próbálkozás. Online meg nem lehet olyan lelombozó ha valaki kosarat kap mint szemtől szembe az utcán akár.

2022. jan. 29. 10:17
 35/39 anonim ***** válasza:

Online meg kapod a pofont élőben az első tali után..ugyanott vagy...csak közben elcsesztél 1-2 hetet az írkálással.

Maradok az élőzésnél, megvannak erre a jobbnál jobb helyszíneim.

2022. jan. 29. 10:40
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

#33 engem megmertek szólítani utcán, boltban is, azt mondják barátságos a tekintetem és érződik, kedves vagyok, kiskorom óta. Csak aztán kiderült, hogy aki túl szép, hogy igaz legyen.. egy önző, nem csak az ágyban, ha eljutottunk addig.

És ez fiatalabbak és pár évvel fiatalabbak.

Mondjuk az egyiknél lehet az volt, hogy túl magabiztos voltam, igaz tisztában vagyok magammal és úgy vettem ez is egy jó szűrő.

#34 erről eszembe jutott az üzenetben való szakítás.. egy filmben láttam, de mikor a barátnőmmel ezt történt, érdekes

2022. jan. 29. 10:44
 37/39 anonim ***** válasza:

És eszembe jutott egy tavaly nyári sztori, éppen útfelújítás volt, és megkérdeztem meddig tart és hogyan tudok eljutni, ahova tartottam. Azt mondta a brigádvezető, hogy átmehetek ott is, beszélgettünk, aztán pár munkásnak kellett kávé és ásványvíz, így a közeli trafikba ment, egy darabig én is. Közben mondtam, milyen szép a pipacs, leakarta tépni, mondtam, nehogy, ott jó helyen van. (Ugyanis én egy halott virággal nem tudok mit kezdeni.)

Beszélgettünk még és idővel azt mondta, tetszem neki és szeretné, hogy a barátnője legyek. Meglepődtem és mivel tudtam, hogy az országon belül melóznak esélytelen, mondtam nem is ismerlek. Mégis mit várt ennyi beszélgetés után?..

2022. jan. 29. 10:55
 38/39 A kérdező kommentje:

37#

35vagyok, valszeg nem jól olvasta a jeleket nálad, nem vette a lapot.Ez hiba. Nyilván ahhoz megyek oda akinél látom hogy dobja rám az apró flasht

2022. jan. 29. 11:08
 39/39 anonim ***** válasza:

Oh kéredző, privátban már írtunk, gondoltam is rád, ahogy ezt írtam, de 35-nél nm tudtam, hogy te írtad.

Az van, hogy nagyon közvetlen is vagyok, sokszor volt, tőlem kérdeztek meg valamit a boltban is.

2022. jan. 29. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!