Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vigyek neki ajándékot? Holnap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vigyek neki ajándékot? Holnap vagyok bejelentkezve egy rosszlányhoz estére, nagyon izgulok.Csoki vagy virág szerintetek? 24F

Figyelt kérdés

2022. jan. 27. 21:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Prostihoz pontos összeget szokás vinni. Nem barátnő
2022. jan. 27. 23:08
 22/39 anonim ***** válasza:
93%

Én is olvastam már itt hasonló kérdést, de gondolom jó pár srácnak megfordul ez a fejében. Erről a szituról nekem mindig a "Született feleségek" egyik jelenete ugrik be, amikor a lúzer srác prostival akarná elveszíteni, és visz neki egy csokor virágot is, a prosti pedig csak kiröhögi hangosan. (Amiért a srác egyébként meg is öli, mert Ő meg kattant, de ez már nem ide tartozik... :D)

Szóval a nagy átlag nem vinne ilyenkor semmit, csak a pénzt. Viszont ha viszel valamit, az kedves gesztus ugyan, de egyből le fogja vágni a prosti, hogy ez az első fizetős történeted, meg hogy nagy eséllyel szűz is vagy. Én ezek miatt inkább nem vinnék. :)

2022. jan. 28. 01:18
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

A 16-os srácnak, aki ezt írta:

"Azt írja holnap este. Tiszta szégyen öcsém fiatal srác vagy azt nem tudsz csajozni csak a prostik? Ez szomorú....annyi jó csaj van szerte az utcán könnyű csajozni főleg este buliban"

Üzenném neked, hogy:

Te lehet, hogy egy George Clooney vagy, de mi van akkor ha a kérdező meg egy Steve Buscemi? Azért érzed, hogy nem hasonló szintről indulnak csajozásban a kinézetük alapján... Viszont szó se róla, hogy vannak bűn ronda férfiak is, akik a stílusukkal dumálják le a nőkről a bugyit, de én úgy gondolom, hogy ehhez is leginkább veleszületett adottság kell (bár ezen némileg lehet fejleszteni).

2022. jan. 28. 01:30
 24/39 anonim ***** válasza:
65%
Öltözz is ki ünneplőbe!
2022. jan. 28. 01:57
 25/39 A kérdező kommentje:

16#

Nem tudok csajozni.Szerintem túl normálisan viselkedek és ez nem vonzó izgalmas,vagy nem tudom. Szóval marad ez a dolog örökre ez van.

2022. jan. 28. 09:21
 26/39 Cpt_Obviously ***** válasza:
100%
Majd beszámolót kérünk :)
2022. jan. 28. 15:45
 27/39 anonim ***** válasza:
Valami visszajelzésre én is nagyon kíváncsi lennék a kérdezőtől. [?]
2022. jan. 28. 16:27
 28/39 A kérdező kommentje:

Most értem haza, először elég para volt, a kaputelefonban remegett is a hangom de a lány a kedvességével, intelligens stílusával feloldotta a gátlásaimat. Elég jól megdobta az önbizalmamat, most érzem magam 100% férfiasnak.Ez remek deal.

Brutál jó menet volt, 2x is!

2022. jan. 28. 23:12
 29/39 anonim ***** válasza:
91%

Akkor összejött ez a lényeg.:)

Én is prostizok sajnos néha, nem jön össze komoly kapcsolat már jó régen addig marad ez a verzió egy ideig. Ez legalább kiszámítható, nincs taktika.

35F

2022. jan. 29. 05:15
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit el van cs@szve a világ, hogy ha nem vagy "jó csábító férfi" így lehet csak megoldani, ha nem tudsz összeszedni barátnőt. Eleve kevesebb a nő, ha az aktívkort nézzük aki férfinek születik eleve hátrányban van. Később változik a nemek aránya, de csak mert a nők tovább élnek általában azért.
2022. jan. 29. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!