Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vigyek neki ajándékot? Holnap vagyok bejelentkezve egy rosszlányhoz estére, nagyon izgulok.Csoki vagy virág szerintetek? 24F
Én is olvastam már itt hasonló kérdést, de gondolom jó pár srácnak megfordul ez a fejében. Erről a szituról nekem mindig a "Született feleségek" egyik jelenete ugrik be, amikor a lúzer srác prostival akarná elveszíteni, és visz neki egy csokor virágot is, a prosti pedig csak kiröhögi hangosan. (Amiért a srác egyébként meg is öli, mert Ő meg kattant, de ez már nem ide tartozik... :D)
Szóval a nagy átlag nem vinne ilyenkor semmit, csak a pénzt. Viszont ha viszel valamit, az kedves gesztus ugyan, de egyből le fogja vágni a prosti, hogy ez az első fizetős történeted, meg hogy nagy eséllyel szűz is vagy. Én ezek miatt inkább nem vinnék. :)
A 16-os srácnak, aki ezt írta:
"Azt írja holnap este. Tiszta szégyen öcsém fiatal srác vagy azt nem tudsz csajozni csak a prostik? Ez szomorú....annyi jó csaj van szerte az utcán könnyű csajozni főleg este buliban"
Üzenném neked, hogy:
Te lehet, hogy egy George Clooney vagy, de mi van akkor ha a kérdező meg egy Steve Buscemi? Azért érzed, hogy nem hasonló szintről indulnak csajozásban a kinézetük alapján... Viszont szó se róla, hogy vannak bűn ronda férfiak is, akik a stílusukkal dumálják le a nőkről a bugyit, de én úgy gondolom, hogy ehhez is leginkább veleszületett adottság kell (bár ezen némileg lehet fejleszteni).
16#
Nem tudok csajozni.Szerintem túl normálisan viselkedek és ez nem vonzó izgalmas,vagy nem tudom. Szóval marad ez a dolog örökre ez van.
Most értem haza, először elég para volt, a kaputelefonban remegett is a hangom de a lány a kedvességével, intelligens stílusával feloldotta a gátlásaimat. Elég jól megdobta az önbizalmamat, most érzem magam 100% férfiasnak.Ez remek deal.
Brutál jó menet volt, 2x is!
Akkor összejött ez a lényeg.:)
Én is prostizok sajnos néha, nem jön össze komoly kapcsolat már jó régen addig marad ez a verzió egy ideig. Ez legalább kiszámítható, nincs taktika.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!