Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kismellű nők szeretik, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismellű nők szeretik, ha markolják nekik?

Figyelt kérdés
Férfiként kérdezem, mert engem beindít, ha markolok egy mellet. Viszont a nőkben nincs meg az a komplexusos érzés a kis mellük miatt? Nyilván ez emberenként változó, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre ezen a területen.

2022. jan. 27. 18:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek kismellű lenni, (sokkal kényelmesebb, mintha órási melleim lennének) és azt is szeretem, amikor a barátom foglalkozik velük, akár markolja, akár csókolgatja, akár szopja, akár finoman harapdálja.
2022. jan. 27. 19:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kamaszkoromban éreztem utoljára bármiféle szorongást a mellem miatt, azóta nagyon is megszerettem, pedig általában még az A kosár is nagy rám. :D Soha nem volt még rá panasz, magabiztos vagyok velük így ahogy vannak akár ruhában, akár anélkül.
2022. jan. 27. 19:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát igazából izgalmi állapot függő. Ha nagyon fel vagyok izgulva akkor nem vagyok annyira tudatomnál, hogy kizökkentsen és a mellem méretén kezdjek el aggódni. Egyéb esetben zavar, mert bevillannak olyan gondolatok, hogy biztos jobb lenne a partneremnek, hogy ha nagyobb lenne. Meg pl. most is fogytam kemény 2 és fél kilót, aztán konkrétan minden melltartóm nagy lett rám. :D

Most minden melles témánál egyből ez jut eszembe.

2022. jan. 27. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent szeretek. Azt is ha kicsit "szopogatjak". Imadok mindent amit a melleimmel is csinalnak a pasik.
2022. jan. 27. 20:21
 15/20 Mkdir ***** válasza:
100%
Bocs ha férfiként válaszolok, de a tapasztalatom az, hogy az egyetlen különbség talán a koplexusokban mérhető,(ha épp van) amit egy megértő partner viszonylag könnyen felold.Ettől eltekintve pont ugyanolyanok a kis mellű lányok mint a nyagyok.vagy érzékeny nekik és szeretik, vagy alig, esetleg nagyon kicsit érzékeny akkor nem annyira. (vagyis inkább nekünk jó nekik meg az, ha ezt látják rajtunk.)
2022. jan. 27. 20:28
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

" a férfiak jelentős részének pontosan a kicsi tetszik"

Max a pedoknak. Egy igazi férfi a formás nőkre bukik. Nem a duci, dagi, akármire, hanem a kerek idomokra.

2022. jan. 27. 21:52
 17/20 anonim ***** válasza:
15%

Ha lenne mit akkor markolásznám. Tudom, hogy szereti ha foglalkozok a domborulataival, meg amugy is szeretem tapizni a csajaimat.

Szóval az ő nevében aztmondom,hogy: "igen szeretem".

A másik De van bennük komplexus a kis mellük miatt forditottan arányos a mérettel.

2022. jan. 28. 16:17
 18/20 anonim ***** válasza:
95%

"Max a pedoknak. Egy igazi férfi a formás nőkre bukik. Nem a duci, dagi, akármire, hanem a kerek idomokra."

Hát persze, pont azért van annyira sok kismellű nő, mert csak a pedoknak tetszik. Evolúciósan nagyon is helye van a kis melleknek, te meg csak nyugodtan mondogasd magadban azt a pedos hülyeséget, több esztétikus csaj jut nekünk.

2022. jan. 28. 16:55
 19/20 anonim ***** válasza:
94%
Mintha a kis mell nem lehetne formás.. szerintem egy kis formás feszes mell speciel szebb is mint a nagyobbakak, de nyilván ízlések és pofonok. :D De a kis mell nem egyenlő azzal hogy valakinek olyan a teste mint egy pubertás előtti gyereknek..
2022. jan. 29. 11:17
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem, mert nekem nagyon érzékenyek, csikiz minden vagy néha még fáj is. De ennek nem a méret az oka, kövéren C kosaram volt, akkor sem esett jól sajna. De én csak egy nő vagyok a sok közül.
2022. márc. 6. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!