Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szex, maszti - azaz élvezés közben miért markoljátok, markolásszátok a melleiteket?
Ez egy kontrollálatlan, mondhatni ösztönös cselekvés, vagy tudatos?
Ha ti nem, azt élvezitek, ha a partneretek markolja, miközben mozog benneteket?
Valóban érdekel a dolog! Köszönöm az értelemes válaszokat!
Nem az én hibám, hogy nekünk nőknek több erogén zónánk van :D
Mert jól esik
Én sem mindig szoktam, masztinál pl soha, de szex közben előfordul, hogy rámarkolok, vagy a párom cuppan rá, harapdálja stb és nagyon izgató tud lenni.
Hogy miért?
1. Mert a nőknél a mellbimbók stimulálása többek között oxitocint szabadít fel, (boldogsághormon).
Ugyanez orgazmus alatt, szűlés alatt is felszabadul és többek a partner illetve gyerekek iránti kötődés érzését is erősíti.
(Megjegyezném, hogy pl. szoptató kismamáknál főként az első hetekben, hónapokban a tej termelődése közben és szopiztatás közben, amikor szintén termelődik az utánpótlás - érdekes, elég intenzív bizseregő érzést kelthet a mellbimbónál az oxitocin felszabadulása.)
2. A pasik nagyrészét is izgatja a női kezek játékának látványa akár cicin, akár a puncin - számunkra pedig a pasik kéjes pillantásai, sóhajai a legizgatóbbak :D - hát ezért!
Kimaradt egy szó:
...többek *között a partner, illetve a gyerekek iránti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!