Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire erősen markoljátok a csaj dudályát?
Figyelt kérdés
Teljes erővel is lehet mint mondjuk a fenekét, vagy óvatosabbnak kell lenni? Nem tudom hogy mennyire érzékeny mennyi idegsejt van benne, így sose mertem igazán rászorítani.2020. febr. 18. 12:51
1/12 anonim válasza:
Nekem markoltak mar erosen attol fugg ki mennyire birja
PS.: pls eloszor tanulj meg irni
2/12 anonim válasza:
Szépen játszál Pákó, mert különben nem lesz vacsora!
3/12 anonim válasza:
Huh, a "dudálya" már önmagában fáj :D
Egyébként a mell sokkal érzékenyebb, annyira erősen markold amennyire a partnerednek még jó, bár gondolom nem viszel magaddal mérőeszközt az ágyba hogy azzal állítsd be a fogáserősséget. Inkább csak figyeld a partnered reakcióit és/vagy időnként kérdezz vissza jó-e neki.
5/12 anonim válasza:
Én nem szeretem ha erősen fogdossák a melleimet. Szépen finoman bánjatok velünk lányokkal :)
6/12 anonim válasza:
Esetleg cimezd a kerdest a csalyokhoz. Ne markold erosen.
7/12 anonim válasza:
Csalyok=csajok nem jobb a kérdezőnél :) Egyébként meg lányok ide a didit :D
8/12 anonim válasza:
Én óvatosan szoktam, időnként picit erősebben, te fenék közelébe sem kerül a kifejtett erő.
9/12 A kérdező kommentje:
Oké, bocsánat, elírtam. Most nincs barátnőm és az elsőtől nem annyira mertem szex közben kérdezni, meg beszélni közben, és nem is tartott sokáig.
2020. febr. 18. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!