Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden szűz csaj ezt csinálja?
Azért akar oktatni mert béna vagy.
Illetve ha szűk, akkor 2 ujjal bizony fájni fog neki.
Lehet hogy nem ért a szexhez de tudja mit szeret/élvez.
18/L
a barátnőd nem szabályokat akarok betartani, hanem érzi hogy neki hogy a jó, és hogy fáj neki... mert tuti fáj és rosz neki ha úgy reagál ahogy irtad.
neked nem való a sex az tuti
Azt hiszed hogy nyújtogtod a nyelved es a szaraz punciba bedugod az ujjadat az nekünk jó?
Hat egyáltalán nem , bocsi.
Sokat kell meg tanulnod...ezért jobbak az idősebb férfiak, figyelnek ránk.
A nők masabbak mint a pasik, nekünk időre van szugseg hogy élvezzük a szexet és hogy kellően nedves legyen a bugyink.
Tanulj és hallgass a baratnödre és nézz a szemébe , onnan tudni fogod hogy mi a jó neki.
Sok sikert :)
Hagyd el a csajt az ő érdekében. Te láthatólag semmit nem tudsz a női anatómiáról, ahogy a női lélekről sem.
Keress valami tapasztalt csajt, ő meg hadd találjon magának normális pasit aki ért hozzá.
1.) nem a szexet akarja oktatni te szerencsétlen, próbálja elmondani h mi a jó neki
2.) én 3 éve nem vagyok szűz, de fáj a 2 ujjal ujjazás, mindig 1el csinálja a barátom, nem tudom mi olyan borzasztó ebben h nem vagy “hajlandó” rá?!
3.) mit csinálj? Várj amíg kidob és ne menj nőközelbe többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!