Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden szűz csaj ezt csinálja?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden szűz csaj ezt csinálja?

Figyelt kérdés
A csajom szűz és mindig nyivákol pl nyalásnál, hogy ne csináld, hagyd abba, ne így csináld, és oktatni akar, de szűz nem is ért a szexhez.... meg hogy még ne ujjazzam vagy csak 1gyel, létezik olyan srác aki hajlandó 1gyel csinálni? Szóval mindegyik ilyen? Mit csináljak?

#szex #szűz #nyavalyog.
2020. febr. 16. 17:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
A saját testéhez csak ért te nagyon hülye.
2020. febr. 16. 17:21
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Azért akar oktatni mert béna vagy.

Illetve ha szűk, akkor 2 ujjal bizony fájni fog neki.

Lehet hogy nem ért a szexhez de tudja mit szeret/élvez.

18/L

2020. febr. 16. 17:29
 3/16 anonim ***** válasza:
10%
Bízd rám! Majd én szépen, finoman bevezetem...
2020. febr. 16. 17:30
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
És komolyan az ilyen agyhalottak jutnak szexhez...?
2020. febr. 16. 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Csak tudja.neki mi a jo. Nekem szuzen egy ujj is fajt.
2020. febr. 16. 17:33
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

a barátnőd nem szabályokat akarok betartani, hanem érzi hogy neki hogy a jó, és hogy fáj neki... mert tuti fáj és rosz neki ha úgy reagál ahogy irtad.

neked nem való a sex az tuti

2020. febr. 16. 17:34
 7/16 anonim ***** válasza:
92%

Azt hiszed hogy nyújtogtod a nyelved es a szaraz punciba bedugod az ujjadat az nekünk jó?

Hat egyáltalán nem , bocsi.

Sokat kell meg tanulnod...ezért jobbak az idősebb férfiak, figyelnek ránk.

A nők masabbak mint a pasik, nekünk időre van szugseg hogy élvezzük a szexet és hogy kellően nedves legyen a bugyink.

Tanulj és hallgass a baratnödre és nézz a szemébe , onnan tudni fogod hogy mi a jó neki.

Sok sikert :)

2020. febr. 16. 17:44
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

Hagyd el a csajt az ő érdekében. Te láthatólag semmit nem tudsz a női anatómiáról, ahogy a női lélekről sem.

Keress valami tapasztalt csajt, ő meg hadd találjon magának normális pasit aki ért hozzá.

2020. febr. 16. 17:55
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Azért "nyivákol" meg akar oktatni, mert szarul csinálod, ember. Neked hallgatnod kellene rá, amikor ő mondja, hogy neki hogy lenne jó, és úgy kellene csinálnod. Hiszen a szex lényege az, hogy mindkét félnek jó legyen! Nem az, hogy te a fejedbe veszel valamit és azt csinálod, a másik meg szenved közben, mert neki nem jó!
2020. febr. 16. 17:56
 10/16 anonim ***** válasza:
91%

1.) nem a szexet akarja oktatni te szerencsétlen, próbálja elmondani h mi a jó neki

2.) én 3 éve nem vagyok szűz, de fáj a 2 ujjal ujjazás, mindig 1el csinálja a barátom, nem tudom mi olyan borzasztó ebben h nem vagy “hajlandó” rá?!

3.) mit csinálj? Várj amíg kidob és ne menj nőközelbe többet

2020. febr. 16. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!