Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a baj pár nap önmegtartózta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj pár nap önmegtartóztatással fiúk?

Figyelt kérdés
A barátomat megkértem hogy pár napig ne nyúljon magához, amíg nem találkozunk, hogy utána még izgalmasabb legyen. Az oké hogy nincs kedve megcsinálni de totál felhúzta magát rajta, hogy hogy merek ilyet kérni tőle. Nem tudtam h ez ennyire kényes dolog fiúknál?
2022. jan. 27. 14:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
25%

#28, olyan engem ne oktasson szövegértésre, aki ennyire nincs tisztában a partnere alapvető biológiájával.

Ha az izgalom a cél, akkor az ultra gyors magömlés nem tartozik közéjük.

2022. jan. 27. 20:42
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

Van egy olyan érzésem hogy nálad a szex annyiból áll hogy berakod, megrakod, kiveszed és jó napot

2022. jan. 28. 09:21
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
#32, ez meg nettó személyeskedés, mert elfogytak az érveid, jó napot.
2022. jan. 28. 15:57
 34/34 anonim ***** válasza:
0%

Hát nagy érvek voltak mit ne mondjak 🤦🏻‍♂️

2022. jan. 28. 16:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!