Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy 4 hetes önmegtartóztatás első 2 hetében nagyon kanosnak éreztem magam, a 3-ban kevésbé, a 4.-ben még kevésbé érzem magam annak?
Velem ugyanez van. Szerintem normális, az agyad egy idő után elfogadja hogy nem lesz orgazmusod, és másra koncentrál. Én egyébként szeretem ezt a nyugodtabb, "lebegő" állapotot amikor nem gondolok nonstop a szexre meg a csajokra.
Egyébként ha vége az önmegtartóztatásnak és párszor kivered, a libidód ugyanúgy vissza fog térni mint régen.
nekem is így van, csak a "hetek" helyére írd be, hogy "napok"
amúgy én nem szeretem ezt az állapotot, nyugdíjasnak érzem magam tőle. nekem a szexualitás öröm, élvezet és erő forrása.
Ez normális
Ugyan az van mint amikor valaki leteszi a cigit, drogot, alkoholt. Az elején nehéz mert hiányolja a szervezet, de utánna megszokja.
Nem normális - mármint ha valaki a világ legtermészetesebb és legjobb dolgát szándékosan meg akarja magától vonni.
Ja amúgy a folyamat hellyel-közzel hasonlóan zajlik le, egy apró eltéréssel... nevezetesen azok az "agyi mechanizmusok" amik a szexuális vágyat létrehozzák nem szűnnek meg. Előbb-utóbb utat fognak találni más formában kondícionálódva benned. A szexualitás egy alapvető igény, funkció, nem lehet csak úgy kiiktatni.
Nálam negyven felett jelentkezett először.
Többszőr éreztem, hogy nem kívánom az egészet, és inkább mással foglalkoztam (hobbik) aztán arra lettem figyelmes, hogy egyáltalán nem is érdekel.
Most már hidegen hagy a szex, lassan egy éve, de most már úgy vagyok vele, hogy azt ismétlem magamban, hogy “csak dugni ne kelljen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!