Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálisan elégített ki már vki (nő) olyan férfit,aki viszonylag hosszú ideje nem élvezett el? Vagy férfiként volt vkinek ilyenben része?
Figyelt kérdés
Lehet perverz gondolat kicsit.Mostanában próbálok önmegtartóztatást gyakorolni,kihívásként.De nyilván van hogy nehéz elterelni a gondolatokat,és a hormonok nem hagynak békén.A volt párommal egyszer 2 hét után találkoztunk így,és szexeltünk.Jóval nagyobbat élveztem,mint korábban bármikor.Viszont ha valaki orálisan elégít ki,sokkal erősebb,vagy intenzívebb az élvezés érzése.Lassan 1 hónapja tart az önmegtartóztatásom,és izgalmasnak tűnik milyen lenne egyszer így elélvezni,ennyi idő után.Volt valakinek hasonló élménye férfiként? Vagy esetleg a másik oldalról nőként? Bár ebből a szempontból elég brutálisnak tűnik!2021. ápr. 25. 18:45
2/3 anonim válasza:
Igen, mivel a férfi inkább a munkájának élt hosszú ideig, mikor megismerkedtünk és amikor kielégítettem nagyot élvezett.
És volt ilyenben részem, hogy amikor hosszú idő után kielégített nagyot élveztem.
3/3 anonim válasza:
A pasimnak már nem egyszer csináltam 12-15 nap önmegtartóztatás után.
Már mindketten ki vagyunk éhezve egymásra, jó szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!