Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a baj pár nap önmegtartózta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj pár nap önmegtartóztatással fiúk?

Figyelt kérdés
A barátomat megkértem hogy pár napig ne nyúljon magához, amíg nem találkozunk, hogy utána még izgalmasabb legyen. Az oké hogy nincs kedve megcsinálni de totál felhúzta magát rajta, hogy hogy merek ilyet kérni tőle. Nem tudtam h ez ennyire kényes dolog fiúknál?
2022. jan. 27. 14:40
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk engem izgatna. Óriásit durrantok már 2-3 nap kihagyás után is. Igazán megtehetné. De amég nem zárod be a farkát erényövbe, addig úgy is akkor veri, amikor akarja.
2022. jan. 27. 14:54
 12/34 anonim ***** válasza:
30%
Nekem tetszene az ötlet. Tényleg izgi. Meg azért 10 nap nem olyan nagy szám. Egyeseknek már létszükséglet hogy naponta elélvezzenek..
2022. jan. 27. 14:55
 13/34 anonim ***** válasza:
69%

Ezt úgy mondod mintha a lány azt mondta volna legalább hogy szakít vele ha nem hagyja abba a maszturbálást pár napig

2022. jan. 27. 14:57
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek mások az igényei. Én pl. 1-2 napig bírom, utána már szinte mindenről elvonja a figyelmem a vágy.
2022. jan. 27. 14:59
 15/34 anonim ***** válasza:
27%

Jó hogy azt nem szabod meg szegény barátodnak mit igyon!

Remélem ezek után megcsal.

2022. jan. 27. 14:59
 16/34 anonim ***** válasza:
24%

Látom nem csak a pasija ilyen hülye hanem itt is van egy pár

2022. jan. 27. 15:02
 17/34 anonim ***** válasza:
15%

Ez nem hülyeség éppen legközelebb meg jön más hülyeséggel.

Az az igazság,hogy az ilyen luxus picsák csak kirakatba jók velük élni Soha.

2022. jan. 27. 15:13
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt úgy mondod mintha a lány azt mondta volna legalább hogy szakít vele ha nem hagyja abba a maszturbálást pár napig"

hát #6-os vagy #9-es válasza nem esik távol ettől

kemény, hogy egyesek ennyiért képesek nyomoréknak címkézni a másikat

2022. jan. 27. 15:13
 19/34 anonim ***** válasza:
78%

Mert a kangörcstől dekoncentralt és ingerült leszek.

Arról nem beszélve, hogy mennyire frusztráló, amikor a legelemibb vágyaidat kéri tőled valaki, hogy nyomd el, vagy mondj le róla.

2022. jan. 27. 15:28
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

#7: Téged se az eszedért szoktak szeretni, azt látom..

Természetesen szívesen kibírnám maszti nélkül egy ideig. Volt is ilyenre példa egyébként a legutóbbi kapcsolatomban. Tényleg sokkal nagyobbat élveztem így.

2022. jan. 27. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!