Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy valaki elveszítette-e a szüzességét, mennyiben függ a behatolás mélységétől és/vagy az aktus hosszától?
Most tudom, hogy ez nagyon hülye kérdésnek fog hangozni sokak számára, de annyiféle értelmezésével találkoztam már a szüzesség fogalmának (konkrétan olyannal is, ami ilyen típusú feltételek teljesüléséhez vagy nem teljesüléséhez kötötte azt), hogy kezdek bizonytalanná válni a témában.
Próbálok megadni néhány előregyártott válaszlehetőséget, de nagyon örülnék bármilyen kifejtős kommentnek.
Lányoknál: Amikor a szűzhártya átszakad.
Fiúknál: Amikor a pénisz a hüvelybe hatol.(teljesen mindegy mennyi része)
A szűzhártyának semmi jelentősége a XXI. században, főleg hogy egy bizonyos életkor után már spontán is átszakad. Gyermekkorban van jelentősége, biológiai funkciója utána már nincs. S nem a középkorban vagyunk hogy a 12 éves kislányt vizsgálgassák a bábaasszonyok érintetlen-e még mielőtt a szülők leboltolják a házasságot.
Társadalmi definíciója van a szüzességnek, az meg nem ennyire részletes. Ha dugtál már nem vagy az, s nem az időtartamtól függ. Egyébként is egy túlhypeolt baromság a szüzesség (szerintem). Ettől még nem kell fűvel-fával b.ni, de annyira őrizgetni sem mint valami kincset. XXI. század emberek, XXI. század!
Egy férfi akkor veszíti el a szüzességét, ha péniszével egy nő hüvelyébe hatolt.
Egy nő pedig, ha egy pénisz a hüvelyébe hatolt.
Nem szempont a mélység vagy az időtartam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!