Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elszúrtam a csajjal?
Igen rájött.
S elcseszted hogy nem mondtad mwg.
Próbald bevallani neki...
Hátha tudod menteni.
Ott szúrtad el, hogy hazudtál, bénáztál, és szar lett az egész úgy ahogy van.
Teljesen érthető, hogy nem kér belőled többet.
"Én mondtam neki hogy tudom mit kell csinálni, ő csak élvezze". Mit élvezzen? A bénázásodat, töketlenkedésedet, vagy azt hogy hamar elsülsz? Ennyi pont elég is volt belőled.
És ez csakis a te hibád mert játszani akartad a nagyfiút, azt hitted hogy tudsz valamit közben meg a vak is látja, nem hogy egy tapasztalt nő hogy sehol semmi. Egy szűznek még elnézik a bénázást mert senki sem születik lepedőakrobatának de a nyilvánvaló hazudozást senki nem tolerálja. Szóval ezt jól elkxrtad.
Szerintem itt ebben a történetben csak azzal van a probléma, hogy mondtad neki hogy ne utasítgasson, csak élvezze… Ha nem bunkók fogalmaztál, ez akkor is bunkóság, mert hagy szóljon már bele, hogy mit csinálnak vele.
Az hogy hazudtál, szerintem valamilyen szinten érthető, bár lett volna lehetőséged őszintének lenni…
Jobb lett volna az úgy, viszont ez maximum akkor mínusz pont, hogyha tudja is hogy hazudtál és biztos benne.
Velem is volt már hasonló, de én tényleg nem voltam szűz…
Én akkor már 4 alkalmon voltam túl, 4 különböző nővel, de valamilyen oknál fogva mégis bénáztam és ja, én is nagyon hamar elmentem.
Viszont amikor kérdezgette, hogy szűz vagyok e, nem mondhattam azt hogy igen (bár gondoltam rá, de mivel komolyan gondoltam a csajjal, ezért hülyeség lett volna hazudni)… Elmondtam, hogy nem, csak már majdnem 1 éve nem voltam senkivel (ez volt az igazság).
És utána engem is ghostingolt a csaj, csak azért mert béna voltam, rossz volt a teljesítményem első alkalommal.
Pedig én nagyon kedves voltam, csak teljesíteni nem sikerült.
Először nehezen állt fel, többször lelankadtam, majd hamar elsültem mivel életemben elsőnek találkoztam szűk puncival…
Előtte sosem éreztem azt a szorítást.
Mivel éreztem, hogy nagyon nem elégedett a csaj, nagyon izgultam, remegtem és az ujjazás meg a nyalás sem ment úgy ahogy kéne…
A végén majdnem sírva fakadtam sajnos, amikor negatív megjegyzéseket tett (persze nem teljesen direktben, de viszonylag konkrét utalásokat).
Szóval nem biztos hogy az olyan jó lett volna, hogyha bevallod hogy szűz vagy, mert én tényleg nem voltam az és mégis ugyanaz lett a végeredmény.
Minek hazudtál?
Még logikailag is fasság volt.
Ha nem vagy szűz és ennyit tudsz,akkor az siralmas.
Ha bevallod legalább tudja,hogy meg fejlődni fogsz es jobb leszel!!
Ennyi eszed volt.
De nem baj,mert Legközelebb nem hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!