Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezzel elszúrtam, innentől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel elszúrtam, innentől kezdve csak kalandra lennék jó nála?

Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedtünk meg, olyannyira izgultam, hogy jól sikerüljön, hogy vihorásztam és társai, pedig nem ilyen vagyok. Nagyon ciki lehettem.
2022. jan. 26. 20:56
 1/5 StevenUp ***** válasza:
79%
Az voltál
2022. jan. 26. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Ha pasi vagy akkor bukta! Senki nem szereti az infantilis sracokat. Ha csaj vagy akkor van remeny.
2022. jan. 26. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Ha lány vagy, akkor egy kalandra mindenképp jó vagy

Vagy többre.

De ez már rajtad is múlik!

2022. jan. 26. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ettől függ hogy alkalmi lesz vagy "tartós". A következő randin majd elválik, ott ne legyél gyerekes (ha pasiként viselkedtél infantilis gyerekként akkor valószínűleg nem lesz 2. találka).
2022. jan. 26. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:

3#-ast aki lepontozta: igen, a nő részéről is kell valami plusz, hogy az ember vele maradjon, ne csak egy kalandra fussa vele.

Vannak egyéb értékek is a p.nán kívül. Illetve azon túl.

2022. jan. 26. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!