Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon elszúrtam ha 23 évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elszúrtam ha 23 évesen még csak 2x dugtam?

Figyelt kérdés

Nem "értek" a lányokhoz. Szeretnék barátnőt, de nem tudok összehozni semmi. Sokszor azon gondolkozom hogy bánni fogom később hogy kihagytam a szexet fiatal koromból. Fizetőshöz nem szeretnék menni.

Idősen amikor nem fog felállni szerintem bánni fogom hogy amikor még sokat merev volt nem használtam ki a farkam...

2020. aug. 23. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem nagyon, légy ügyes és pótold be.
2020. aug. 23. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Idősen, amikor már nem áll fel, mindenki bánja az elszalasztott alkalmakat, akármennyi is volt!
2020. aug. 23. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

AZ nem jutott eszedbe hogy találj egy lányt és udvarolj, barátkozz vele és akkor majd lesz szex is idővel?

Az nem elszalajtott alkalom ha semmit nem teszel ezért hogy legyen valami.

2020. aug. 23. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Idősebben??? Ember, még csak 23 éves vagy előtted az élet! A #3-as tanácsát osztanám. Ha eddig már 2x ment a művelet, akkor menni fog 3.-jára is ne parázz rá. Haladj ezen az úton és lesz majd belőle 3x, 4x meg akármennyi hogy már nem fogod számolni (mondjuk a jó az lenne, ha ez leginkább olyan lányokkal lenne akivel szeretitek is egymást).
2020. aug. 23. 20:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kapd össze magad, hogy később ne bánj meg semmit. Ilyen egyszerű, próbálkozni kell.
2020. aug. 23. 21:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez verseny, eddig minimum 320 alkalomnak kellett volna lennie, szigorúan elosztva 4 napos szünetekkel közöttük.
2020. aug. 24. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!