Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha olyan srácot próbáltam keresni, aki összemérné velem a farkát vonalzós képcserébe?
Figyelt kérdés
Még nem sikerült találni, de jó lenne,ha lenne ilyen valahol. Szerintetek? :D2022. jan. 24. 22:37
2/18 A kérdező kommentje:
Nem valami nagy nekem, szóval nem lenne nehéz "legyőzni" ebben 😅
2022. jan. 24. 22:42
3/18 anonim válasza:
A meleg vagy biszex rovatban gondolom találsz majd.
4/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok meleg, csak össze akarom mérni. :D
2022. jan. 24. 22:47
5/18 anonim válasza:
Mert, azzal mire mész majd? Hány éves vagy baszki? 12?
6/18 A kérdező kommentje:
23
2022. jan. 24. 23:14
7/18 anonim válasza:
Attól tartok, hogy nem a farkad mérete lesz az elsőszámú problémád, hanem az IQ-d.
8/18 anonim válasza:
Mehet, de csak ha a vesztes berak utána a nőjéről egy pinás képet. 😃
9/18 A kérdező kommentje:
Rendben, benne vagyok. :D
Küldöm akkor.
2022. jan. 24. 23:28
10/18 anonim válasza:
8
Szerinted ennek a katasztrófának van barátnője? Ha van neki, akkor még nagyobb szerencsétlenség a srác, mint gondolom... :D Mégis milyen fiúcska méregeti a farkát egy random idegenével össze, úgy, hogy csaja van? (nem elég, ha neki elég?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!