Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, van aki benne lenne, hogy KICSIT hizlalja a párját, ha neki az szexuálisan izgató?
Aki ismeri a szót, "feedee" fétisem van, izgatna, ha egy lány hizlalni próbálna (akár biztatna evésre, akár ténylegesen etetne), és híznék miatta. De már az is bejönne, ha a tudtával hízókúrázok, és beszólogat a hízásomra meg markolássza a hasamat.
Mivel ez hosszú távon egészségtelen dolog, csak "kicsiben" tudnám elképzelni, de úgy nagyon tetszene. Most a 180 centi magasságomhoz 80-81 kiló vagyok, kis pocakkal. Már az is érdekes lenne, ha 3-4 kilót hizlalna rajtam a lány, de nagyon max 90-ig mennék el, egy ideig. Mivel szeretek mozogni, hosszú távon a 80 kiló környékét céloznám be.
Tudom, hogy nagyon vad ez a fétis, de ha adott egy stabil párkapcsolat, és kiderülne, hogy a párotokat ez izgatja, benne lennétek? Vagy nagyon taszító lenne?
24/F
Kár, hogy fiatal vagy hozzám.
Sokáig kerestem nem tudatosan ilyen pasit.
Szeretem ha van mit fogni. Szeretek főzni és jó érzés ha szeretik a főztöm. A te magasságodhoz a 100kg is jól illene.
Biztos van még ilyen nő. Ne add fel!
1-es vagyok, hìzlalnàl egy ekkora sràcot is? Vagy ez màr sok?
Egy 50 közeli férfi? 184cm, de még "csak" 107 kiló.... 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!