Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha a párotok boldog-boldogtalant lájkolgat instán is és Facebookon is? Mi lehet az oka, értelme ennek?
És ha ellenkező nemű képére szívecskével reagál, az jelent valamit, egyáltalán ennek az egésznek mi az értelme, csak kedves gesztus vagy mi? Vagy ezt fásult kapcsolatban lévő emberek csinálják, és a kihűlt érzelmek, az unalom egyik jele?
Én egyébként nem magamról beszélek, mert én egyedülálló vagyok, csak látom, hogy az emberek folyton ezt csinálják. Engem zavarna.
Alapból az zavar, hogy az emberek folyton a telefonjukat simogatják. Milyen párkapcsolatok ezek? Nem tűnnek túl tartalmasnak. Inkább maradok egyedül. Viszont a világ nem változik miattam, muszáj alkalmazkodnom...
Egyedül vagyok ezekkel a gondolatokkal? Ti mit gondoltok? Vagy túlpörögtem a témát kissé?
Van egy ismerősöm, na neki akkor tényleg minden ismerőse tetszik mert mindenféle testalkatú nő minden képét lájkolja (férfiakat is, meg kutyákat és kaját is, mindenhol látom a nevét), de a való életben ő egy tök okos, udvarias, értelmes, illedelmes srác... Úriembernek is mondhatnám, pedig én nem gyakran mondok ilyet
Én eddig azt hittem, illemből lájkol mindenkit
Ugyanúgy lájkolja a szőke nagymellűt mint a vékony kismellűt meg mint a legjobb haverját
Ez esetben sokmindenkinek kifejezi tetszését. Valakiét azért, mert nagyon bejön, valaki nem jön de de attól még jól néz ki, valakit kedvességből. Talán a társas lény vágya hogy bármi interakció legyen, hisz emberek vagyunk. Nyomor korunkban ez az online térre redukálódott, amiről nem mi tehetünk. Ez jutott, ezt kell valahogy megélni. Ezt nyálcsorgatásnak nevezni egyből... rosszindulatú előítéletesség!
Egyes nők azt a képtelenséget várják el, hogy csakis egyefül ő legyen a fiú számára a szép, az érdekes, minden másra fújolva forduljon el. De akkor legyen mérges arra is, ha horgász oldalakra ( vagy kocsikra, zenekarokra, stb) "csorgatja a nyálát" ez az anti-férfi mocsok lúzer, ahelyett hogy csakis őt istenítené... NA! ez már betegebb dolog, minta az insta csajok lájkolása. Meg a nagy nyomozás, ügynök szintű megfigyelés, hogy mit merészelt ez a szemét belájkolni? Magánszféra szentsége már rég széttiporva, természetesen, és beindulnak a machináló háttértörténet gyártások. Sajnos jól ismerem a jelenséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!