Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek még értelme?
A párommal 1 éve vagyunk együtt és előtte is ismertem már 1 éve, amiben szerintem barátok voltunk, ő meg inkább csak próbált megszerezni én meg végül beadtam a derekam. Az eleje is elég nehézkes volt és mindig voltak gondok, mert eléggé különbözünk minden téren. Ettől függetlenül szeretem és szeretek vele lenni, csak azon gondolkozok, hogy hosszú távon mennyire életképes ez a kapcsolat. Őt leginkább csak a foci érdekli, meccsekre jár, Fifával játszik és enyhén szólva sokat „cigizik”, ami miatt a programjaink nem túl sokszínűek, mert ha nála vagyok, akkor általában jön egy cigi aztán kajaflash és mivel tele lesz ezért sokszor a szex is elmarad (volt h emiatt vagy 2 hétig nem volt semmi). Egy ideig rossz volt a számítógépe és nekem kellett vinnem hozzá a laptopom h tudjunk filmezni, és mikor megkértem h egy ideig jöjjön el értem kocsival, akkor nem akart a benzin miatt, de mikor aznap este „cigiért” kellett menni 5x olyan messze, akkor azért nyilván ment.
Én sokszor úgy érzem, ennél többre vágyok, már egy ideje mondom, hogy menjünk együtt edzeni, csináljunk változatosabb programokat (nem drágákat, csak bármi mást), de ideig óráig úgy tesz, mintha benne lenne, de max 1 hét után minden olyan mint előtte. De sokszor meg jó vele, mert szeretem és érzem, hogy ő is nagyon, csak úgy érzem, hogy folyton alárendelem magam az ő akaratának és szokásainak és én előtte szingliként (vagy másik párkapcsolatban) nagyon színes életet éltem, jártam múzeumba, színházba, kirándulni stb. és most örülök, ha egy moziba eljutok vele (ami előtt nyilván kell egy „cigi” is mert úgy vicces..)
Ha azt tanácsolnátok, hogy mondjam el ezt neki és beszéljem meg vele, akkor ez már megtörtént.
Nem tudom mit tehetnék, csak szakítani nagyon nehéz, mert korábban ha szakítottam, akkor az azért volt, mert lehet, hogy minden ideális volt, de már nem szerettem és úgy könnyebb volt mert nem fájt annyira. Viszont őt szeretem és így már belegondolni is fáj, de úgy érzem, hogy ez az életstílus szépen lassan megöl.
Ti mit tennétek?
(Sajnálom, ha hosszú lett)
Én 22L, párom 25F
Te is tudod a valaszt.
Meg birod, tan 1 hetig, vagy 1 honapig, esetleg 1 evig, vagy tobb ideig.
Es szepen lassan erezni fogod, hogy oda minden noi onbecsulesed.
Szakitani fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!