Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Apakomplexusom van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexusom van?

Figyelt kérdés

Annyira vágyok rá,hogy lefeküdjek egy apukám koru ferfival..

Igazabol a saját apámat is vonzónak találom.

De pl egy 55 év körüli férfival ha apa lánya sziturol fantazialok az apakomplexus igaz?

23/N

2022. jan. 20. 22:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
8%
8 ja van egy baratnom akinek a fétise az 50+-os faszik és ha megszakadok se tudnám maximálisan kielégíteni. Én meg hiszem hogy ezzel később gond lenne. Volt már egyáltalán hosszú távú kapcsolatod? Ugye hogy kevésbé volt élvezetes a szex ha egy apád korúval hasonlítanánk össze? Na erről beszélek. Kizárt hogy ilyen nővel kezdjek. Kivéve persze ha majd én fogom taposni ezt a kort.
2022. jan. 20. 22:42
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az. 40-45 körül még vannak sármos pasik, ha jól tartják magukat, de felette nagyon ritka.
2022. jan. 20. 22:52
 13/34 A kérdező kommentje:
Volt hosszutavu..És ezzel nem volt gond
2022. jan. 20. 22:53
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
Ízlésnek, egyéni preferenciának hívják a dolgot, amit azok akik nem tudják elfogadni "apakomplexusnak" csúfolnak amikor pletykálkodni akarnak valakiről. Rád és a partneredre tartozik, ha neked így jó, ez vonz, akkor egészségedre :) Megvannak a maga pszichológiai okai.
2022. jan. 20. 22:55
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az van! Éld ki nyugodtan ezirányú vágyadat, nem büntetendő! F.
2022. jan. 20. 23:58
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2022. jan. 21. 00:36
 17/34 anonim ***** válasza:
64%

Én meg arra vágyom, hogy lefeküdjek egy lányom korú lánnyal.

A szerepjáték része is izgat. :)

Akkor én mi vagyok?

(Nem pedofil, mert fontos, hogy felnőtt nő legyen!)

Van ilyen komplexus?

Vagy ez tök normális?

45 ffi

2022. jan. 21. 07:52
 18/34 anonim ***** válasza:
86%

#11: hülyeség.

23 éves voltam, amikor összejöttem egy akkor 49 éves pasival. Bő két évig volt viszonyunk, előtte is volt már X pasim, azóta is, és egyikkel sem volt olyan jó a szex mint vele. És nem csak a szex, minden.

2022. jan. 21. 07:58
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szoktam mondani, hogy a vágyainkat az a legjobb, ha megéljük. Szóval ha ez a vágyad, akkor tedd meg nyugodtan. Másnak nem ártasz vele. Mások véleménye pedig ne érdekeljen téged soha. Ha mindig arra figyelnénk, hogy ki mit mond, akkor mikor élnénk?
2022. jan. 21. 15:58
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Oh, nincs ezzel semmi gond. Sok no van így vele, hogy vonzza oket az érettebb korosztály, talán épp a komolyság és a tapasztalat. Ugyan így van a férfiakkal is. Nincs olyan huszon x éves pasi, aki nem fekudne le egy negyven x éves novel.

Ha ez a vágyad, éld meg, amig fiatal és szingli vagy.

Normális a gondolkoásod. Nem kell rogton kapcsolatba futni vele. Ha erre vgysz, szingliként megéled, és lesz egy (vagy rendszeresen tobb) jo emléked.

2022. jan. 21. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!