Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van?
Annyira vágyok rá,hogy lefeküdjek egy apukám koru ferfival..
Igazabol a saját apámat is vonzónak találom.
De pl egy 55 év körüli férfival ha apa lánya sziturol fantazialok az apakomplexus igaz?
23/N
Én meg arra vágyom, hogy lefeküdjek egy lányom korú lánnyal.
A szerepjáték része is izgat. :)
Akkor én mi vagyok?
(Nem pedofil, mert fontos, hogy felnőtt nő legyen!)
Van ilyen komplexus?
Vagy ez tök normális?
45 ffi
#11: hülyeség.
23 éves voltam, amikor összejöttem egy akkor 49 éves pasival. Bő két évig volt viszonyunk, előtte is volt már X pasim, azóta is, és egyikkel sem volt olyan jó a szex mint vele. És nem csak a szex, minden.
Oh, nincs ezzel semmi gond. Sok no van így vele, hogy vonzza oket az érettebb korosztály, talán épp a komolyság és a tapasztalat. Ugyan így van a férfiakkal is. Nincs olyan huszon x éves pasi, aki nem fekudne le egy negyven x éves novel.
Ha ez a vágyad, éld meg, amig fiatal és szingli vagy.
Normális a gondolkoásod. Nem kell rogton kapcsolatba futni vele. Ha erre vgysz, szingliként megéled, és lesz egy (vagy rendszeresen tobb) jo emléked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!