Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, van aki szokott análisan szexelni?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran csinálod popsiba? Jó döntés? Van hátránya? Mennyire élvezed? Minden normális választ fel fogok pontozni és köszi, hogy válaszolsz. Privátot is olvasok.2022. jan. 20. 19:15
11/17 anonim válasza:
Hol lennének ugyan .segglyuk osszevarràson.
12/17 Missi_Key válasza:
azért ez a két mondat erősen üti egymást. aki rendazeresen szokott segbbe az már nagyon nem szűz...
13/17 anonim válasza:
Igen, popsiba szoktam engedni csak. Szeretem csinálni,azzal aki türelmes az elején. Most egy hónapja van szexkapcsolatom egy gimis évfolyamtársammal, vele nagyon élvezem. Naponta csináljuk. Előtte volt néhány egyalkalmas popsiba szex másokkal. Majd ha lesz olyan fiú akivel rendes kapcsolatom lesz és szeretjük egymást, majd vele szeretném punciba csinálni.
14/17 anonim válasza:
Mi még nem análoztunk, de be van tervezve. Gimiben hallottam egy évfolyamtársamról, hogy több évig szexeltek a nőjével, de mivel a csaj nem akart terhes lenni, csak fenékbe csinálták. Akkor nagyon durvának tartottam, kicsit most is.
21/F
15/17 anonim válasza:
Első alkalommal popsiba csináltam. Előtte már magamnak is. Tudtam mire számíthatok. De pasival még jobb is volt. Igaz első pár alkalommal nem tartott túl sokáig. Pár hónappal utána ugyan azzal a sráccal csináltuk normálisan is. Nekem a popsi jobban bejött. Oda jobban szeretem. 18L
16/17 anonim válasza:
Csajok, de ott is tudtok orgazmust átélni?
17/17 anonim válasza:
Ha van itt ilyen lány, akkor szívesen lennék vele. Ha ismerkednél, akkor írj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!