Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért fogdossák/ vakarják a pöcsüket állandóan?
Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 18:53
11/17 anonim válasza:
5: "meg vannak akik benyulnak és úgy vakarjak...."
Okés az tényleg undorító. Nekem volt egy osztálytársam. Azt mondta mindig hogy lecsúszott a boxere. Utána meg a koszos kezével érintett meg dolgokat, fogott kezet emberekkel.
Szerintem ha farmer felett el tudja a férfi rendezni a viszketés megoldását az teljesen rendben van. Én higiénikus vagyok ebből a szempontból és gyakran mosok kezet is. Még a korona előtt is gyakran mostam a mancsaimat.
Az igaz hogy szeretem a heréim szagát bár azt csak otthon szoktam csinálni.
12/17 anonim válasza:
Én is szeretem a heréim szagát, de csak otthon...
13/17 anonim válasza:
Kérdezi ezt egy nőstény, aki a gennyes tamponjait kotorászta elő a saláta, hódszagú p.nájából, és dobálja szanaszét a világban....
14/17 anonim válasza:
Mert miért ne? Egyik legfontosabb testrészünk, ami érzékeny is, és jól is esik hozzányúlni.
15/17 A kérdező kommentje:
13 - as válaszoló, neked nagy baj van oda bent.. 🤦🏽♀️
2022. jan. 20. 22:12
17/17 anonim válasza:
Azért fogdossák mert annyira szeretik a szerszámukat :D Viccet félre téve csak tahók csinálnak ilyet mások előtt, kb nálam olyan viselkedés ez mint az orrban turkálás és társai .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!