Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14 centis farokkal van értelme...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 centis farokkal van értelme beregisztrálnom a rosszlányok oldal férfi szekciójába?

Figyelt kérdés
2022. jan. 20. 16:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És milyen az a jó test?
2022. jan. 20. 17:40
 12/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem akarlak letörni, de általában azok a nők fizetnek egy férfi prostinak, akik vagy nem kellenek senkinek (mert nagyon nem előnyösek), vagy már idősebbek...
2022. jan. 20. 18:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Te most azt hiszed hogy a nők fizetnek tök átlagos testű, átlagos farkú tucatcsávóknak a szexért? Ilyen faszikat minden nap kapnak mind a tíz ujjukra ha akarnak. Brutál jóképű, kisportolt testű, intelligens, átlagon felüli szexkultúrával rendelkező férfiak tudnak így pénzt csinálni. Az ő ügyfeleik lehetnek jómódú üzletasszonyok vagy gazdag de szexuálisan semmire nem való férjjel rendelkező kitartott feleségek például. De egy férfiprostinak mindig százszor nehezebb lesz a helyzete mint nőkollégájának. Azért ott rendesen teljesíteni kell, ha már fizetnek érte ott nincs pardon, bocs most fáradt vagyok azért nem áll rendesen, jajj ne haragudj de elsültem stb. Ez rendes meló, szolgáltatás, így kell hozzáállni.
2022. jan. 20. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
#12 Ezt nagyon rosszul tudod drágám. Meglepődnél milyen szép, dekoratív nők élnek a lehetőséggel.
2022. jan. 20. 18:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 Ezért írtam azt, hogy általában...
2022. jan. 20. 18:41
 16/16 Dzsoki ***** válasza:
Vélhetően,van. Egyébként,az összkép az érdekes. Az stimmel,hogy a senkinek sem kellenek,meg az idősebbek,esetleg akik brahiból akarnának szexelni,fognak jelentkezni. Továbbá,ha nem tetszik a nő,akkor is teljesítened kell! Sok sikert,én nem merném bevállalni.
2022. jan. 28. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!