Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba lenne kihagyni egy szexuális kezdeményezést belső félelem miatt?
Tehát van egy érettebb hölgy akivel simán összejöhetne egy szex kapcsolat. Viszont legalább 15 éve ismerem közelről, én már sokszor el is képzeltem vele, de attól félek, hogy ha arra kerülne a sor akkor meg beégnék, és magyarázkodhatnék. Mert nagyon kevés ideig bírom, rohadt gyorsan elélvezek. Aztán erre nem tudom mit mondhatnék neki. Korombeli lányoknak mindig azt mondtam csak, hogy túl izgató vagy, veled gyakorolni kell még sokat... De nem tudom, hogy egy érettebb nőnek mit lehetne mondani, attól félek, hogy ezáltal jól beégnék, hogy ágybaviszem, de semmit nem bírok teljesíteni végül. Ő mire felizgul addigra én már végzek kb. Persze oké előtte utána lehet kézzel szájjal kényeztetni, ezzel tisztában vagyok, de az egyéb kényeztetés az kevés akkor is. A legjobb rész az a behatolás mind a két fél részéről.
Nem tudom mi tévő lehetnék, engedjem el az egyik álmom ez miatt, hogy kevés ideig bírom csak, vagy inkább ne foglalkozzak vele, a 2 perc is valami, aztán az idősebb hölgy megértő lenne e szerintetek? Én 24 vagyok, és egy kb dupla idős nővel van alakulóban a dolog.
Én vagyok a hetes: "Még mindig jobb élőben felsülni, mint neten írogatni."
Azóta hogy alakultak a dolgok, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!