Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb nők, furának tartjátok, ha a párotoknak a vastag combotok a legérdekesebb?
Figyelt kérdés
Nagyon izgatnak a puha, vastag női combok, ez számomra szexuálisan a érdekesebb testrész, mint akár mellek vagy a fenék...(Nemcsak látvány, de érintés szempontjából is).
Furcsának találjátok?
2022. jan. 19. 18:00
1/7 A kérdező kommentje:
(Természetesen a "legérdekesebb" csak a testi vágyakon belül értendő. A nő tekintete, haja, hangja és főleg személyisége más szinten van. ;-)
2022. jan. 19. 18:03
3/7 anonim válasza:
Egészségedre, ha majd lesz csajod akkor MIUTÁN elcsábítottad mond el neki. Viszont csak attól egy telt nő sem fog instant benedvesedni tőled ha azzal kezdesz "imádom a vaskos combokat".
4/7 anonim válasza:
Nem biztos hogy egy nő, vagy általában bárki nagyon örülni tudna ha szexuális segédeszközként használják a nem túl előnyös alkatát.
5/7 anonim válasza:
4es
Már hogy az istenbe ne lenne előnyös, mikor a férfi pont erre izgul fel a legjobban?
6/7 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejönnek a vastag, húsos combok.
7/7 anonim válasza:
Egyaltalan nem talalom furanak, telt vagyok, nagyok a combjaim, buszke is vagyok rajuk, mert en is szepnek tartom oket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!