Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok,legérdekesebb legpofátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok,legérdekesebb legpofátlanabb leg megalázóbb ,legmerészebb megcsalásaitok, amin meg ma is nevettek a ha eszezekbe jut?Miért léptetek félre,és életkort is.

Figyelt kérdés

2021. máj. 26. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Aki megcsaláson nevet, annak ajánlom, hogy menjen pszichológushoz.
2021. máj. 26. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyen emberektől mentsen meg a jóisten, mint amilyen te vagy!
2021. máj. 26. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Mitől vicces a megcsalás?

Olyannal vagyok együtt, akit tisztelek.

Ha tisztelen, nem csalom meg. Ha nem tisztelem, nem maradok vele.

2021. máj. 26. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Soha ne csaltam meg senkit. Ha már azon gondolkodik az ember, akkor először el kell temetni az aktuális kapcsolatot. Nevetni meg poénos dolgokon szoktam, nem fájdalmasokon.
2021. máj. 26. 13:19
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
A megcsalás azoknak a gerinctelen férgeknek a "problémamegoldása", akik túl gyávák ahhoz, hogy kilépjenek egy kapcsolatból.
2021. máj. 26. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Soha senkit sem csaltam meg és nem is fogok. Ha együtt vagyok valakivel tisztelem és nem alázom meg azzal hogy megcsalom, főleg nem azzal hogy még ezen nevetek is.
2021. máj. 26. 13:28
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Soha nem csaltam meg senkit és nem is fogok.Tisztelem a párom akivel együtt vagyok hogy nem csalom meg.
2021. máj. 26. 13:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!