Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hónapig távkapcsolatba kerültünk a párommal. Vettem egy vibrátort, és teljesen kiakadt, jogosan?
Sziasztok,
Átmenetileg 3-4 hónapig távkapcsolatban vagyunk a barátommal. Én vettem magamnak egy vibrátort, mert nagyon hiányzik / hiányzott a szex. Mikor találkoztunk, feldobtam neki az ötletet, hogy használhatnánk a vibrimet is (rajtam), de egyáltalán nem tetszett neki a felvetés, szerinte idióta vagyok, mert a "szexmániás", magukkal nem bíró nők vesznek vibrátort.
Szerintetek is prűd ez a gondolkodás? Ti mit csinálnátok, ha ebben a helyzetben venne a barátnőtök / feleségetek vibrátort?
Ó anyám rám mit mondana a párod ha meglátná a fiókomat. Csak 30 különböző szexjáték van benne...
Szabad világ van. Szóval ilyenen ne kezdjen el egy pasi hisztizni szerintem. Manapság kinek nincs otthon legalább egy szexjátéka? Még a szűz kighugomnak is van egy vibrátora...
Ugyanmár, ez nevetséges. En se vagyok a nagyon perverz fajta, de mikor mondta a csajom, hogy rendelt magának egy vibrit kiváncsiságbl, mi is kiprobáltuk szex kozben. Sot, utána is volt egy egy alkalom, amikor néha bizonyos idokozonként elokerult.
Nincs ebben semm irossz, foleg, h 34 honap kényszer piheno miatt vetted. MOnd meg neki, h nem a sex rossz, csak 3-4 honapig azért hiányzott a sex és így tudtad kicsit potolni őt.
Ha ennyit nem ért meg, akkor egy hisztis gyerek :D
Ott szakítottam is volna egy ilyen nyomoronccal. Valami komplexusos barom és ennél később csak rosszabb lesz. Menekülj, később majd rájössz, hogy már előbb le kellett volna lépni.
N
Kérdezd meg tőle hogy jobb ha szeretőt tartanál? Az kevésbé frusztrálná? De amugy mint fentebb is leírták azthiszi hogy nem elég meg hogy pótolható egy mű..
Dobd fel esetleg hogy vegyen őis magának valamit vagy éppen lepd meg vele ha látsz rá opciót. Mi együtt rendeltünk ilyet néha előkerül de semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!