Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ellaposodott a kapcsolatunk vagy csak a távkapcsolat nem működik?
Mikor vele vagyok minden okés, nem vesekszünk, jókat szexelünk, szeretjük egymást, összebújunk stb.
De mikor hétköznap nem vagyunk együtt, egyáltalán nem érdekel, nem izgat, felidegesít egy kérdésével is. Féltékeny vagyok ha megy valahova, de amúgy nem érdekel ha megy ha nem. Nem hiányzik.
Akkora az ellentét hogx egyszerűen már én sem tudom hogy mi van. Ha együtt vagyunk tényleg minden csodás, szuper. Megvagyunk, szerelmesek vagyunk. De ha külön válnak útjaink a héten, le se szarom komolyan. Nem érdekel, szar kedvem van miatta.
Mi a véleményetek? Baj van velem? Ha igen akkor mi? Kezdek pánikba esni.
Pontosan, ez egy barátság extrákkal.
Ennyi erővel lehetne nyitott kapcsolat is
😦😦
Csak így megoldható, mindkettőnknek van munkája, komolyan gondoljuk, szakítanék ha nyílt lenne a kapcsolatunk. Egyszerűen nem érdekel ha nincs itt. Ha velem van, nagyon szeretem, ezért nem lehet csak barátság extrákkal, ti is mondtátok hogy nem lehet az ember mindig szerelmes... Nekem sosem volt rózsaszín felhő, azt sem tudom hogy kell elképzelni meg a könyvekben olvasott pillangókat, azok repkednek a gyomorban, mi a jó abban?
Nem értem a kapcsolatunk jó, csak külön lenni nem. Mert akkor le se szarom. Sokszor egyenesen idegesít ha rámír, sokszor azt várom hogy azt írja ami nekem tetszik, de honnan tudhatná hogy mi tetszik nekem ha én sem tudom? :( Mi van velem?
Nem baj ha soha nem akarsz majd összeköltözni senkivel, de akkor soha ne is akarj szülni se. Ennyi legyen már benned bszki, hogy nem teszel tönkre egy gyereket is. Lehetne benned valamiféle felelősségtudat, empátia, de láthatóan van valami pszichés problémád. Ne tegyél ki ilyeneknek egy gyereket.
A válaszaid alapján azt mondanám, hogy nagyon sürgősen keress fel egy jó szakembert. Szükséged van rá.
9-es kapcsolat való nekem, kikérem magamnak! Csak gyerek nem! Ezt bevallom.
A szerelem ténylg az hogy mindig a másikra gondolsz? De akkor hogy tudsz gondolkodni? Mármint arról ami hasznos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!