Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ellaposodott a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ellaposodott a kapcsolatunk vagy csak a távkapcsolat nem működik?

Figyelt kérdés

Mikor vele vagyok minden okés, nem vesekszünk, jókat szexelünk, szeretjük egymást, összebújunk stb.

De mikor hétköznap nem vagyunk együtt, egyáltalán nem érdekel, nem izgat, felidegesít egy kérdésével is. Féltékeny vagyok ha megy valahova, de amúgy nem érdekel ha megy ha nem. Nem hiányzik.

Akkora az ellentét hogx egyszerűen már én sem tudom hogy mi van. Ha együtt vagyunk tényleg minden csodás, szuper. Megvagyunk, szerelmesek vagyunk. De ha külön válnak útjaink a héten, le se szarom komolyan. Nem érdekel, szar kedvem van miatta.

Mi a véleményetek? Baj van velem? Ha igen akkor mi? Kezdek pánikba esni.

2021. okt. 6. 17:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
A szerelem nem azt jelenti, hogy mindig, vagy legalábbis gyakran gondolsz rá? Inkább barátságnak tűnik extrákkal így.
2021. okt. 6. 17:24
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Pontosan, ez egy barátság extrákkal.

Ennyi erővel lehetne nyitott kapcsolat is

😦😦

2021. okt. 6. 17:27
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Ezt sokszor olvastam már távkapcsolatos kérdésben, gyakori lehet. Szerintem ez az emberi természetből és magàból a távkapcsolat jellegéből adódik. Nem jó neked ez a távolság, el kell döntened, hogy hogyan tovább. Vagy rendesen együtt vagy sehogy. A távkapcs csak ideiglenesen működhet mondjuk fél- egy évig vagy hasonló, de úgy nem, ha eleve így indul a kapcsolat vagy ha hosszabb távra így rendezkednétek be. Ezek felejtősek. Csak egy már meglévő stabil kapcsolatot lehet sikeresen távkapcsra változtatni, szt is csak nem túl hosszú időre
2021. okt. 6. 17:27
 4/16 A kérdező kommentje:

Csak így megoldható, mindkettőnknek van munkája, komolyan gondoljuk, szakítanék ha nyílt lenne a kapcsolatunk. Egyszerűen nem érdekel ha nincs itt. Ha velem van, nagyon szeretem, ezért nem lehet csak barátság extrákkal, ti is mondtátok hogy nem lehet az ember mindig szerelmes... Nekem sosem volt rózsaszín felhő, azt sem tudom hogy kell elképzelni meg a könyvekben olvasott pillangókat, azok repkednek a gyomorban, mi a jó abban?

Nem értem a kapcsolatunk jó, csak külön lenni nem. Mert akkor le se szarom. Sokszor egyenesen idegesít ha rámír, sokszor azt várom hogy azt írja ami nekem tetszik, de honnan tudhatná hogy mi tetszik nekem ha én sem tudom? :( Mi van velem?

2021. okt. 6. 17:56
 5/16 A kérdező kommentje:
Miért lenne rossz ha hetente csak 2-3 napra találkozunk? Miért ne működhetne úgy egy kapcsolat? Egy éve ez van, nekem így jobb, jobban haladok, ő csak feltart a házimunkában is, kell egy kis "énidő" és ez pont hétfőtől péntekig nekrm tökéletes. A baj az hogy miért nem hiányzik, miért nem érzik semmit? Szeretem mikor látom. Telefonban, üzenetben viszont nem, nincs előttem nincs kontakt, nem érzem a hiányát. Úgy tervezzük a jövőben hogy a gyerek egyik héten nálam egyik héten nála lesz. Persze még nincs gyerek. És ezek csak az én terveim. Nem akarok senkivel (legyen az ő vagy más) összeköltözni soha. Nekem is van egy komfortzónám és neki is. Nem akarok magam mellé minden nap valakit, nagyon megunnám. Magamat is megunom, nemhogy mást.
2021. okt. 6. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem baj ha soha nem akarsz majd összeköltözni senkivel, de akkor soha ne is akarj szülni se. Ennyi legyen már benned bszki, hogy nem teszel tönkre egy gyereket is. Lehetne benned valamiféle felelősségtudat, empátia, de láthatóan van valami pszichés problémád. Ne tegyél ki ilyeneknek egy gyereket.

A válaszaid alapján azt mondanám, hogy nagyon sürgősen keress fel egy jó szakembert. Szükséged van rá.

2021. okt. 6. 18:25
 7/16 A kérdező kommentje:
6-os nem pszichológiai bírálatot vártam, kösz. Hanem hogy a kapcsolatunk hogy halad. Amúgy kib@szottul nem akarok gyereket csak a párom erőlteti azt a 3-at a jövőben. De ne izgulj, nem rád tartozik.
2021. okt. 6. 18:55
 8/16 A kérdező kommentje:
Szerinted akarok szülni??? Legnagyobb rémálmom hogy kijön belőlem egy mozgó izé. Csak sajnos szeretem a párom, nem tudom mi lesz így velem.
2021. okt. 6. 18:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Elég szomorú, hogy így gondolkodsz egy gyerekről! "Mozgó izé!" Neked nem való így normális kapcsolat!
2021. okt. 6. 18:58
 10/16 A kérdező kommentje:

9-es kapcsolat való nekem, kikérem magamnak! Csak gyerek nem! Ezt bevallom.

A szerelem ténylg az hogy mindig a másikra gondolsz? De akkor hogy tudsz gondolkodni? Mármint arról ami hasznos is.

2021. okt. 6. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!