Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ellaposodott a kapcsolatunk vagy csak a távkapcsolat nem működik?
Mikor vele vagyok minden okés, nem vesekszünk, jókat szexelünk, szeretjük egymást, összebújunk stb.
De mikor hétköznap nem vagyunk együtt, egyáltalán nem érdekel, nem izgat, felidegesít egy kérdésével is. Féltékeny vagyok ha megy valahova, de amúgy nem érdekel ha megy ha nem. Nem hiányzik.
Akkora az ellentét hogx egyszerűen már én sem tudom hogy mi van. Ha együtt vagyunk tényleg minden csodás, szuper. Megvagyunk, szerelmesek vagyunk. De ha külön válnak útjaink a héten, le se szarom komolyan. Nem érdekel, szar kedvem van miatta.
Mi a véleményetek? Baj van velem? Ha igen akkor mi? Kezdek pánikba esni.
Nálad tényleg van baj, és ez nem bírálat.
Keress egy szakembert, a párkapcsolatot meg ne eröltesd, ha a párodnak csak szaraságai vannak, ahogy te fogalmazol.
Egyértelmű, hogy csak rabolod az idejét, ami rohadtul önző dolog egyébként. 😠😠😠😠😠😠😠
13-as Hadd raboljam már teljes nyugalommal. :) Az sem izgat, mondtam hoy komolyan tervezzük a jövőt.
Amúgy erre az oldalra ennyi ostoba megmondóember jár vagy mi van itt? Jöttek jó válaszok, de neked például mi közöd az életemhez? Miért frusztrál? Miért nem tudsz csak simán tanácsot adni, miért kell neked még az emberbe belerúgni is? Szánalmas.
Gratulàlok idióta😂
Ha a páromnak idegesítő szarságai lennének, nem lennék vele.
14 évig voltam az exemmel, 1 éve vagyok a mostanival.
Szóval hidd el, tudom miről beszélek.
Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!