Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akiknek nyomor a szexuális életük mert nincs, mióta nem szexeltetetek, mi a történeted?
Én 5 éve nem voltam nővel. Főleg azért mert ronda vagyok, a nők undorodnak tőlem és nem vagyok hajlandó elhízott 50 éves nőkre nyomulni csak hogy legyen valami.
F/31
Régóta nem szexeltem, évek óta. Nehéz, mert annyira rombolja az önbizalmat, hogy észreveszik a nők és ez még rásegít arra, hogy ne legyen nőm ... Ez egy ilyen ördögi kör.
Már lassan abban sem hiszek, hogy létezik olyan, hogy punci és csak képeken létezik.
Azért fel őrli az embert
Pedig kénytelen leszel haver, mi bajod az elhízott, ronda nőkkel? Mindenki a nulláról kezdi, én szerintem kezd el ezekkel a nőkkel a dolgot és pár év és eljutsz egy szintre. Nekem az első 1-2-3 nőm vállalhatatlan volt, aztán jöttek később a fullos kiscsajok.
Amúgy így voltam mint te 20-22 éves koromig, nekem extrás csaj kellett, láttam nem jön össze, így osszejottem csúnyább lányokkal....visszagondolva hülye voltam, hogy 16-17 évesen nem mentem bele a csúnya nőkkel szexbe, kapcsolatba....
Fél éve vagyok szingli, de már 8 hónapja nem volt szex. Nagyon rossz, állandóan, mindenről a szex jut eszembe.
Mondjuk 2 hete összebsztam az exemmel, azóta még jobban kívánom...
", mi bajod az elhízott, ronda nőkkel? "
Azért annyi igényem lehet hogy legalább korombeli vagy fiatalabb ronda nő legyen ha már az nem?
De lassan lehet rá kell menni a 40-50 körüli kövér nőkre is.
"Amúgy így voltam mint te 20-22 éves koromig, nekem extrás csaj kellett,"
Nem kell extrás csaj...tinédzser koromban volt ez. Mára megfelel a ronda nő, de azért ne 20 évvel idősebb legyen nálam, ennyi még a mércém.
Mondjuk egy ilyen önsajnaltató rinyálós picsa pasival meg is értem hogy senkinek nincs kedve összejönni. Gondolj már bele mit közvetítesz ezzel a hozzáállással a külvilágnak. Azt hogy egy vesztes szar vagy. Akkor miért kezelne bárki másképp?
Menj el pszichológushoz es szedd össze az önbizalmad.
8: pontosan mi volt az önsajnálat most? leírtam mi van, ennyi.
ha nem tolonganak értem a nők nyilván nem azt fogom írni hogy minden frankó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!