Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írja itt mindenki,hogy ő a király az ágyban?
Én meg olyan vagyok, mint az ütvefúró: zajos és büdös.
amúgy az " Álmodik a nyomor" - ez egy Ady-vers címe, keress rá!
Ez egy anonim oldal. Még a való életben is mindenki kamuzik, itt meg főleg. Mindenki szeret nagyot mondani.
Az meg, hogy ki mennyire király az ágyban, emberfüggő. Ha a felek nem passzolnak, akkor nem lesz király a dolog. Ha igen ÉS nyújtanak is valamit, akkor király lesz.
Én azért lógok most itt, mert nincs túl jó kedvem mostanában és a szexhez sincs igazán kedvem. Van kivel, csak vele pont nem király a dolog és már kissé unom.
5-ös és 6-os: Az ugye megvan, hogy nők is pont ugyanúgy írják, hogy ők mekkora orálkirálynők?
7
Én inkább azt vettem észre ezen az oldalon hogy az itteni nők állandóan problémáznak az orál miatt.
nem tudom, én pl isteni vagyok az ágyban a barátom szerint és nem a szex helyett lógok itt. pl kb fél órája szexeltünk, azóta bealudt mellettem, én meg feljöttem ide.
amúgy senki nem fogja azt írni, hogy rossz az ágyban, mert az emberek dicsekedni szeretnek, nem negatívat írni magukról. meg természetesen itt van gyiken egy rakat pasi, aki abban reménykedik, hogy ha leírja milyen hatalmas a farka és milyen jól nyal meg dug, akkor majd dől az ingyenpunci :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!