Ha nyomorog az ország, akkor hogyhogy ezrével tudnak az agglomerációba költözni új házakba az emberek?
Figyelt kérdés
Az ellenzék szerint teljes nyomor van, közben azt hallani, hogy ezrével költöznek a drága agglomerációs településekre, új házakba az emberek. Akkor most mi az igazság?2022. jan. 13. 16:38
2/14 anonim válasza:
Az ellenzék hülyeségeivel nem érdemes foglalkozni.
3/14 anonim válasza:
Sose vegyél szószerint minden kijelentést.
4/14 A kérdező kommentje:
#1 Tehát akkor ezeken a településeken a Fidesz fog nyerni? Mert érdekes módon pont Pest megyét szokta vinni az ellenzék.
2022. jan. 13. 16:41
5/14 anonim válasza:
És? Az nem az össz lakosságot jelenti... Nyilván vannak olyanok akik jól élnek... én azt nem tudom,hogy jövőhónapban miből fizetem ki az albérletet, havi 160ezer nettó a fizetésem...
6/14 anonim válasza:
"ezrével tudnak az agglomerációba költözni új házakba" Jogos lenne a kérdés, ha 10 ezren laknánk az országot.
7/14 anonim válasza:
A sok proli akik fölveszik a 10+15 csokot, azt bevállalják a 3 gyereket, meg a bődületes hitelt. Azt ha nem tudnak fizetni, meg eltartani, akkor majd vonulnak tüntikézni.
8/14 anonim válasza:
Na és szerinted, mégis mi a jóistenért költöznek el a korábbi lakóhelyükről? Ja várj, megvan, "kalandvágyból"...
9/14 anonim válasza:
Te is közéjük tartozol, vagy te csak könnyes szemmel nézel fel a gazdáid BMW-ire, amikor elrobognak melletted a buszmegállóban?
10/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy amikor az autóból bámul csak ki a zember, nem feltétlen veszi észre az ellentéteket, így érdemesebb gyalogolni. Akkor észre lehet venni, hogy vannak fullos autók, tökéletesen új mobilos majmok, ugyanakkor a földön, az üzletek kirakatainál alvó emberek, vagy épp szó szerint putriban élő emberek, nem csak kertes házban, hanem az emeletes házak 10.-én is. Vannak utcai hulladékgazdálkodási menedzserek is, de ugyanúgy vannak menő macsó menedzserek is.
A lényeg: sokan valóban csak hitelból élnek, a mentén mennek el nyaralni, nagyzolni, lakást venni, és hasonlókat tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!