Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Lefeküdnétek olyan nővel,aki azt mondja magáról,hogy ő nem valami nagy szám az ágyban?
Igen! Kíváncsivá tesz és ösztönöz arra, hogy minél többe thozzak ki belőle.
48Ffi
Sziasztok! A #10-essel (9:05) csak kicsiny részben értek egyet, bár kétségtelen hogy RACIONÁLIS a megközelítése, és abszolút egómentes. Mondjuk a 99% túlzás, és ellent is mond a másik állításával (mert akkor az <1% sem érezheti/tudhatja magáról,h ő PRO..?)
Elnézést kérek, ki merem jelenteni, hogy én kifejezetten jó vagyok az ágyban. Ezt mélységesen megalapozottan, sziklaszilárd "bizonyítékok" alapján mondom. Nyilván volt olyan nő, akinek nem én voltam az aranyérmes, de ezt már akkor tudtam. Lehet, h vele simán csak nem passzoltunk habitust illetően (vagy a nemiszerveink nem voltak kellően kompatibilisek a hüvelyi orgazmusához)
Válaszom az eredeti kérdésre: Igen, lefeküdnék ilyen nővel. De csak ha kifejezetten intelligens és még van benne a jó szándék is. (Vagy ha fizet érte :D )
Egyetértek a legutóbbi válaszolóval, az ember idővel felméri hogy mennyire jó az ágyban. Például ha én 11
-ből 8 nőt tudok kielégíteni aktus közben (csiklózás nélkül) akkor messze az átlag felett vagyok. Főleg akkor, ha közülük 3 nőnek a többi pasi nem tudta összehozni még párkapcsolatban sem.
A szexualitás milyensége adottság, de sokat lehet fejleszteni is. Emiatt nem utasítanám vissza a 'nem nagy szám' csajt sem. Pici zsetonért szívesen ki is csiszolnám a tudását bárkinek (férfiaknak CSAK elméletben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!