Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit reagálnátok a 3-as szex gondolatára a párodtól?
Barátnőmnek egy ideje felvetettem már a 3-as gondolatát, de nem nagyon érdekelte eleinte, én meg mondtam neki nem erőltetem ha nem akarja, akkor nem kell, csak ha van kedve neki is, mert szeretnék vele átélni ilyen dolgokat, viszont ha csak egyirányú az érdeklődés akkor nem mennék bele. Viszont később kiderült őt is eléggé érdekli, és már találtunk is partnert hozzá, 2f 1l felálláshoz.
Ti mit reagálnátok, ha a barátotok feldobná ezt? Megbotránkoznátok és szakítás lenne, vagy egyszer beleférne, max nem lesz jó és hagyjátok utána? :)
Nálunk is felvetődött. Párom hozta fel, igaz nem hármas ötleteként indult. Szóba került hogy kipróbálnám lánnyal/ nővel, mondta hogy akkor tart itthon bort/ pattogatni való kukoricát és ha "műsorra" ér haza akkor leül végignézni... Innen jött, hogy ha a helyzet adná jó is lenne kipróbálni egy hármast... :)
35N
Ismételten rossz kategória!
De a mai világban a meghatározások összemosódásán nem lepődök meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!